Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

PEDIGREE Rodeo s hovězím a sýrem 123g

PEDIGREE Rodeo s hovězím a sýrem 123g

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


PEDIGREE Rodeo s hovězím a sýrem 123g z kategorie chovatelství, potřeby pro domácí zvířata, potřeby pro psy, pamlsky pro psy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Pytel granulí a budete spokojení s dodaným PEDIGREE Rodeo s hovězím a sýrem 123g .

Detailní informace

Pedigree Rodeo Duo žvýkací pamlsky s hovězí a sýrovou příchutí 7ks (123g) Psi rádi objevují – žvýkací pamlsky Rodeo™ jsou chutné kroucené psí pochoutky ideální pro každodenní rozmazlování. Díky jedinečnému zakroucenému tvaru se skvěle žvýkají a umožní vám užívat si hraní a chvíle vzájemného sbližování. Žvýkací pamlsky Rodeo™ obsahují omega-3 nenasycené mastné kyseliny, vitaminy a minerály a neobsahují žádná umělá barviva ani ochucovadla, takže z nich můžete mít opravdu dobrý pocit i vy! 1. Lahodné kroucené žvýkací pamlsky pro psy pro příjemné c...hvíle strávené hrou a vzájemným sbližováním. 2. Doplňkové krmivo pro domácí zvířata vyvinuté odborníky na výživu a veterináři ve Waltham™ Centru pro výživu domácích zvířat. 3. Omega-3 nenasycené mastné kyseliny, které vašemu psovi pomáhají udržet se v kondici, vitamíny, které pomáhají udržovat přirozenou obranyschopnost jeho organismu, a minerály včetně vápníku, jež mu pomáhají posílit kosti. 4. Lahodné žvýkací pamlsky pro psy, které neobsahují žádná umělá barviva ani ochucovadla. 5. K dostání v různě velkých baleních a příchutích. Složení: Výrobky rostlinného původu, Cereálie, Maso a výrobky živočišného původu (obsahuje 3% prášku ze sušených hovězích jater, což odpovídá 5% hovězího), Minerální látky, Různé cukry, Oleje a tuky, Rostlinné bílkovinné extrakty, Mléko a vedlejší výrobky z mléka (obsahuje 0.2% sušeného sýru, což odpovídá 0.3% sýru), Semena, Bylinky Analytické složky (v %): protein: 24.5, obsah tuku: 3.5, obsah anorganických látek: 6.0, hrubá vláknina: 2.3, vlhkost: 18.5, vápník: 0.78, omega 3-mastné kyseliny: 380 mg/kg, energie: 295 kcal/100 g, Doplňkové látky v 1 kg:, Nutriční doplňkové látky:, Vitamin A: 5007 IU, Vitamin E: 50.1 mg, Železo (Sulfát železa (II), monohydrát): 15.0 mg

Produkt je výrobek značky Pedigree ,distribuovaný s EAN kódem 5998749140413.

Procházet zboží z kategorie Chovatelství Pedigree, Potřeby pro domácí zvířata Pedigree, Potřeby pro psy Pedigree, Pamlsky pro psy Pedigree.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 0.123 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

PEDIGREE Rodeo s hovězím a sýrem 123g a další podobné zlevněné zboží z kategorie chovatelství sleva, potřeby pro domácí zvířata sleva, potřeby pro psy sleva, pamlsky pro psy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Pedigree a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Pedigree najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

PEDIGREE Rodeo s hovězím a sýrem 123g
Právě si prohlížíte...

37,- Kč