Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

PEDIGREE Ranchos hovězí 70g

PEDIGREE Ranchos hovězí 70g

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


PEDIGREE Ranchos hovězí 70g z kategorie chovatelství, potřeby pro domácí zvířata, potřeby pro psy, pamlsky pro psy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Pytel granulí a budete spokojení s dodaným PEDIGREE Ranchos hovězí 70g .

Detailní informace

Uspokojte přirozené instinkty svého psa se stripsy Pedigree® Ranchos™ – řadou chutných a jemných pamlsků vyrobených tak, aby vašemu psovi chutnaly nejvíce. Jsou expertně sušeny, aby získaly právě tu neodolatelnou vůni, kterou psi milují. Pedigree® Ranchos™ jsou dostupné ve dvou příchutích: hovězí a kuřecí. Pedigree® Ranchos™ Originals jsou psí žvýkací tyčinky, která obsahují 95 % masa a živočišných produktů. Navíc neobsahují žádná umělá barviva či dochucovadla. 1. Pedigree® Ranchos™ jsou jemné a chutné pamlsky vyrobené tak, aby vašemu psovi chu...tnaly nejvíce. 2. Psí pamlsky Pedigree® Ranchos™ jsou dostupné s hovězím/ kuřecím. Stripsy Ranchos™ obsahují 95 % masa a živočišných produktů a jsou expertně sušeny pro neodolatelnou vůni, kterou psi milují. 3. Ať už krmíte svého psa celými pamlsky Pedigree®, nebo je trháte do menších kousků, v každém případě ho rozmazlujete tím, co má nejraději. 4. Celá řada doplňkového krmiva Pedigree® Ranchos™ byla vyvinuta do nejrůznějších skvělých chutí odborníky na výživu a veterináři ve Waltham Centre. Složení: Maso a výrobky živočišného původu (celkem 95%, včetně 4% hovězích), Minerální látky, Oleje a tuky Analytické složky (v %): protein: 41.0, obsah tuku: 22.0, obsah anorganických látek: 7.5, hrubá vláknina: 1.0, vlhkost: 27.0, energie: 359 kcal/100 g, Doplňkové látky v 1 kg:, Konzervanty, Nutriční doplňkové látky:, Vitamin A: 4992 IU, Vitamin D?: 499 IU, Vitamin E: 52.0 mg

Produkt je výrobek značky Pedigree ,distribuovaný s EAN kódem 4008429116322.

Procházet zboží z kategorie Chovatelství Pedigree, Potřeby pro domácí zvířata Pedigree, Potřeby pro psy Pedigree, Pamlsky pro psy Pedigree.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 0.7 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

PEDIGREE Ranchos hovězí 70g a další podobné zlevněné zboží z kategorie chovatelství sleva, potřeby pro domácí zvířata sleva, potřeby pro psy sleva, pamlsky pro psy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Pedigree a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Pedigree najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

PEDIGREE Ranchos hovězí 70g
Právě si prohlížíte...

44,- Kč