Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Orijen Freeze Dog snack Original 92g

Orijen Freeze Dog snack Original 92g

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Orijen Freeze Dog snack Original 92g z kategorie chovatelství, potřeby pro domácí zvířata, potřeby pro psy, pamlsky pro psy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Pytel granulí a budete spokojení s dodaným Orijen Freeze Dog snack Original 92g .

Detailní informace

Vyrábíme ORIJEN ORIGINAL pamlsky pro psy ze 100% volně chovaných kuřat & krůt a volně chycených platýsu – vše je dodáváno ČERSTVÉ A BEZ KONZERVANTŮ od místních farmářů a rybářů, šetrně sušené mrazem v našich vlastních kuchyních. Tak je bohatství přírody plně zachováno ve výživě Vašeho psa – Váš pes Vás za to bude milovat – to zaručujeme!Obsahují volně chovaná kuřata a krůty z místních prérijních farem a čerstvého platýse loveného v Pacificu u North Vancouver Island.SLOŽENÍČerstvá kuřecí játra 24%, čerstvá krůtí játra 24%, čerstvé vykostěné kuře...cí maso plemene Cobb 24%, čerstvé vykostěné krůtí maso 24%, čerstvý vykostěný platýs 4%ANALYTICKÉ SLOŽKYHrubý protein...................... 45 %Obsah tuku.......................... 35 %Hrubý popel .......................... 7 %Hrubá vláknina ..................... 1 %NÁVOD K POUŽITÍ & DÁVKOVÁNÍOdměňte svého milovaného psa pamlsky pro psy Orijen freeze dry kdykoliv. Rozlámejte je na menší kousky a použijte je jako odměnu při výcviku. Poskytnete vždy čerstvou pitnou vodu.ORIJEN FREEZE DRIED PAMLSKY PRO PSY jsou doplňkem stravy pro psy.ENERGIEORIJEN pamlsky pro psy obsahují méně než 7 kalorií na 1 pamlsek.

Produkt je výrobek značky Orijen ,distribuovaný s EAN kódem 064992584320.

Procházet zboží z kategorie Chovatelství Orijen, Potřeby pro domácí zvířata Orijen, Potřeby pro psy Orijen, Pamlsky pro psy Orijen.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 0.098 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Orijen Freeze Dog snack Original 92g a další podobné zlevněné zboží z kategorie chovatelství sleva, potřeby pro domácí zvířata sleva, potřeby pro psy sleva, pamlsky pro psy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Orijen a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Orijen najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Orijen Freeze Dog snack Original 92g
Právě si prohlížíte...

282,- Kč