Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Orijen Freeze Dog masove medailonky Adult 170g

Orijen Freeze Dog masove medailonky Adult 170g

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Orijen Freeze Dog masove medailonky Adult 170g z kategorie chovatelství, potřeby pro domácí zvířata, potřeby pro psy, pamlsky pro psy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Pytel granulí a budete spokojení s dodaným Orijen Freeze Dog masove medailonky Adult 170g .

Detailní informace

Váš pes je masožravec, který se vyvinul pro konzumaci celé kořisti, například zvěře, ryb, nebo drůbeže, což výborně pokryje jeho nároky na výživu, bez umělých doplňků.Krmiva ORIJEN Freeze Dry obsahují perfektně vyvážený poměr masa, vybraných vnitrních orgánu a výživného morku a chrupavek – všechny suroviny jsou nám dodávány čerstvé, poté jsou citlivě vysušeny mrazem (lyofilizovány), tím se 100% uchovají jejich živiny a chutě, přesně tak, jak zamýšlela Matka Příroda. Přečtěte si naše složení a myslíme si, že budete souhlasit.SLOŽENÍ: Kuře (mleté... s kostmi) (50%), krocan (mletý s kostmi) (16%), celý sleď (10%), kuřecí játra (4%), kuřecí srdce (3%), celá vejce (3%), listy špenátu, hrachová vláknina, krocaní játra (2%), krocaní srdce (1%), celý platýs (1%), mletá celá slunečnicová semena, jablka Red Delicious, hrušky Bartlett, švestky Red heart, meruňky Tilton, červená řepa, celá dýně, máslová dýně, mrkev Imperator, celé brusinky, celé borůvky, hnědý kelp, kořen čekanky, kořen pampelišky, saturejka zahradní, listy máty, kořen zázvoru.DOPLNKOVÉ LÁTKY (na 1kg): Stopové prvky (přidané): E6 (zinek): 90 mg, E1 (železo): 45 mg, E4 (měď): 13 mg, E5(mangan): 5 mg. Antioxidanty: směs tokoferolůANALYTICKÉ SLOŽKYhrubý protein ........................................ 36 %hrubý popel........................................... 10 %hrubý tuk............................................... 35 %hrubá vláknina ....................................... 5 %vápník/fosfor.............................1.6 % / 1.3 %omega 3 / 6 ..................................1 % / 5.5 %DHA / EPA .................................0.2 % / 0.2 %glukosamin................................800 mg/kgchondroitin.................................800 mg/kgREKONSTITUOVANÁ ANALÝZA(po nabobtnání vodou do původního stavu)hrubý protein ........................................ 13 %hrubý popel............................................. 4 %hrubý tuk............................................... 13 %hrubá vláknina ....................................... 2 %vápník/fosfor.............................0.6 % / 0.5 %omega 3 / 6 ..................................0.4 % / 2 %DHA / EPA .............................0.07 % / 0.07 %glukosamin................................292 mg/kgchondroitin.................................292 mg/kgEnergie (kcal ME/kg, vypočítaná metabolizovaná energie): je 4990 kcal/kg (75 kcal/15g medailonek). Energie je rozložená ze 29% v proteinu, 8% v ovoci a zelenině a 63% v tuku.POKYNY KE KRMENÍAby si váš pes plně užil krmiva ORIJEN Freeze Dried, obnovte jeho strukturu přidáním 4 polévkových lžic (60ml) teplé vody na medailonek a před podáváním počkejte 5 minut. Každý pes je jedinečný a proto se krmné dávky mohou lišit v závislosti na věku a aktivitě. Přihlédněte k váze a odpovídajícím způsobem upravte krmnou dávku. Krmte 2x denně a vždy podejte dostatek čerstvé, čisté vody.Případný zbytek ihned uložte do ledničky a všechny zbytky starší tří dnu zlikvidujte

Produkt je výrobek značky Orijen ,distribuovaný s EAN kódem 064992582067.

Procházet zboží z kategorie Chovatelství Orijen, Potřeby pro domácí zvířata Orijen, Potřeby pro psy Orijen, Pamlsky pro psy Orijen.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 0.173 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Maso - Tommy Myllymäki

Použité / Rebo - naše nakladatelství
199,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Orijen Freeze Dog masove medailonky Adult 170g a další podobné zlevněné zboží z kategorie chovatelství sleva, potřeby pro domácí zvířata sleva, potřeby pro psy sleva, pamlsky pro psy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Orijen a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Orijen najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Orijen Freeze Dog masove medailonky Adult 170g
Právě si prohlížíte...

366,- Kč