Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

ALAVIS Calming pro psy a kocky 45 g

ALAVIS Calming pro psy a kocky 45 g

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


ALAVIS Calming pro psy a kocky 45 g z kategorie chovatelství, potřeby pro domácí zvířata, potřeby pro kočky, pamlsky pro kočky, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Pytel granulí a budete spokojení s dodaným ALAVIS Calming pro psy a kocky 45 g .

Detailní informace

Alavis Calming pro psy a kočky Potlačuje stres a nervozitu u psů a koček. ALAVIS™ Calming je určen pro psy a kočky, které vykazují nervozitu, hyperaktivitu, úzkost či reagují na stres z prostředí. Obsahuje ojedinělé složení látek podporující vyrovnané chování psů a koček. Pomáhá zklidnit, aniž by měl vliv na osobnost nebo aktivitu zvířete. Obsahuje vitamin B1, který působí na centrální nervovou soustavu a navozuje zklidnění a zmírnění úzkosti. Tělo si tento vitamín neukládá, proto je důležitou součástí potravy Colostrum Calming Complex je paten...tovaná směs – komplex kolostra. Je izolovaný z mléčných bílkovin – kaseinu a je znám pro svoje zklidňující účinky L-Theanin je aminokyselina, která přímým působením v mozku navozuje stav hluboké relaxace bez pocitu ospalosti. Má uklidňující účinky a je nápomocná v redukci stresu a úzkosti. Působí na nervovou soustavu na deprese a fobie. Pomáhá uvolňovat mysl a navodit pocit pohody svým účinkem na mozkové neurotransmitery dopamin a serotonin Obsah účinných látek v jedné tabletě: Thiamin – 67 mg, C3® – 11 mg, L-Theanin – 10,5 mg. Dávkování: Do 10 kg hmotnosti psa a kočky jedna měkká žvýkací tableta denně. V období zvýšeného stresu je bezpečné dvojí či trojí zvýšení uvedené dávky dle potřeby. Doporučujeme podávat půl hodiny až hodinu před předpokládaným stresem. Způsob použití: Tablety se podávají denně či podle potřeby dle doporučeného dávkování. Tablety mají příchuť kuřecích jater a zvířata je přijímají jako pamlsek. Délka užívání: Není časově omezena. Při dlouhodobém podávání nebyly zaznamenány žádné závažné vedlejší účinky. Velikost balení: 30 měkkých tablet.  

Produkt je výrobek značky Alavis ,distribuovaný s EAN kódem 8594191410165.

Procházet zboží z kategorie Chovatelství Alavis, Potřeby pro domácí zvířata Alavis, Potřeby pro kočky Alavis, Pamlsky pro kočky Alavis.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 0.054 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

ALAVIS Calming pro psy a kocky 45 g a další podobné zlevněné zboží z kategorie chovatelství sleva, potřeby pro domácí zvířata sleva, potřeby pro kočky sleva, pamlsky pro kočky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Alavis a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Alavis najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

ALAVIS Calming pro psy a kocky 45 g
Právě si prohlížíte...

289,- Kč