Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

SanDisk Extreme SDXC 128 GB SDSDXV5-128G-GNCIN

SanDisk Extreme SDXC 128 GB SDSDXV5-128G-GNCIN

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


SanDisk Extreme SDXC 128 GB SDSDXV5-128G-GNCIN z kategorie elektronika, elektronika – příslušenství, paměti, paměť flash, paměťové karty flash, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným SanDisk Extreme SDXC 128 GB SDSDXV5-128G-GNCIN .

Detailní informace

Paměťová karta SanDisk Extreme® SD™ UHS-I poskytuje výkon, který vám umožní převzít kontrolu nad vaší kreativitou. Díky rychlosti záznamu až 70 MB/s a záznamu UHS Speed Class 3 (U3) jste připraveni pořizovat úžasná videa ve vysokém rozlišení 4K UHD bez zadrhávání. S přenosovou rychlostí 150 MB/s můžete své fotografie rychle přesunout na požadované místo. Navíc je karta ...vyrobena tak, aby odolala povětrnostním vlivům, vodě, nárazům a dalším méně ideálním podmínkám, takže si můžete být jisti, že je vhodná pro použití kdekoli. Kapacita: 128 GB Kompatibilní s: Kamera Země původu: Čína Maximální rychlost zápisu: 90 MB/s Slot pro paměťovou kartu: SDXC Rychlostní třída: Třída 10 Barva: Žlutá Rozhraní: UHS-I Rozhraní: U3 Maximální rychlost čtení: 150 MB/s Varianta: GNCIN : 20210315.0

Produkt je výrobek značky Sandisk ,distribuovaný s EAN kódem 0619659170622.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Sandisk, Elektronika – příslušenství Sandisk, Paměti Sandisk, Paměť Flash Sandisk, Paměťové karty Flash Sandisk.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Yellow
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

SanDisk Extreme SDXC 128 GB SDSDXV5-128G-GNCIN a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, elektronika – příslušenství sleva, paměti sleva, paměť flash sleva, paměťové karty flash sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Sandisk a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Sandisk najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

SanDisk Extreme SDXC 128 GB SDSDXV5-128G-GNCIN
Právě si prohlížíte...

980,- Kč