Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

SanDisk Extreme microSDXC 128 GB SDSQXA1-128G-GN6AA

SanDisk Extreme microSDXC 128 GB SDSQXA1-128G-GN6AA

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


SanDisk Extreme microSDXC 128 GB SDSQXA1-128G-GN6AA z kategorie elektronika, elektronika – příslušenství, paměti, paměť flash, paměťové karty flash, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným SanDisk Extreme microSDXC 128 GB SDSQXA1-128G-GN6AA .

Detailní informace

Získejte extrémní rychlost pro přenos, výkon aplikací a rozlišení 4K UHD. Tato vysoce výkonná karta microSD je ideální pro chytrý telefon se systémem Android™, akční kamery nebo drony a umožňuje nahrávat video v rozlišení 4K UHD, video v rozlišení Full HD a pořizovat fotografie ve vysokém rozlišení. Superrychlá paměťová karta SanDisk Extreme® microSDXC™ čte rychlo...stí až 160 MB/s a zapisuje rychlostí až 90 MB/s. Navíc je klasifikována jako třída A2, takže vám zajistí rychlý výkon aplikací a výjimečný zážitek ze smartphonu. Ideální pro nahrávání venkovních dobrodružství, víkendových výletů nebo sportovních událostí, aniž byste vynechali jediný okamžik. Paměťová karta SanDisk Extreme® microSD™ UHS-I s kapacitou až 1 TB umožňuje díky rychlostním třídám UHS Speed Class 3 (U3) a Video Speed Class 30 (V30) nerušeně nahrávat videa v rozlišení 4K UHD a Full HD. Kapacita: 128 GB Kompatibilní s: Kamera Země původu: Čína Maximální rychlost zápisu: 90 MB/s Slot pro paměťovou kartu: Micro SDXC Balení obsahuje: Adaptér Rychlostní třída: Třída 10 Barva: Zlatá Barva: Červená Kompatibilní s: Smartphone Rozhraní: U3 Rozhraní: UHS-I Rozhraní: A2 Maximální rychlost čtení: 160 MB/s Varianta: GN6AA : 20210322.0

Produkt je výrobek značky Sandisk ,distribuovaný s EAN kódem 0619659170714.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Sandisk, Elektronika – příslušenství Sandisk, Paměti Sandisk, Paměť Flash Sandisk, Paměťové karty Flash Sandisk.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Gold
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

199,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

SanDisk Extreme microSDXC 128 GB SDSQXA1-128G-GN6AA a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, elektronika – příslušenství sleva, paměti sleva, paměť flash sleva, paměťové karty flash sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Sandisk a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Sandisk najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

SanDisk Extreme microSDXC 128 GB SDSQXA1-128G-GN6AA
Právě si prohlížíte...

630,- Kč