Paměťová karta ADATA 64GB MicroSDXC, class 10, UHS-II U3 s adaptérem

Paměťová karta ADATA 64GB MicroSDXC, class 10, UHS-II U3 s adaptérem
1 379 1 269 897
1 379,- Kč

Původní cena: 1 269,- Kč


Hodnocení:


Paměťová karta ADATA 64GB MicroSDXC, class 10, UHS-II U3 s adaptérem z kategorie elektronika, elektronika – příslušenství, paměti, paměť flash, paměťové karty flash, se slevou kupte přes Chci.cz.

F-mobilZískejte tento produkt se slevou z obchodu F-mobil a budete spokojení s dodaným Paměťová karta ADATA 64GB MicroSDXC, class 10, UHS-II U3 s adaptérem .

Detailní informace

Paměťová karta Micro SDXC značky ADATA vám zaručí velmi vysoké přenosové rychlosti. Paměťová karta podporuje nový standard rychlostní třídy UHS-II U3 CL10 a podporuje tak pokročilé standardy Ultra HD 8K, 4K rozlišení, 3D, VR a 360° video nahrávání. Karta je vhodná pro mobilní smartphony a tablety s operačním systémem Android. Extrémně rychlá a odolná paměťová karta ADATA Premier One micro SDXC UHS-II U3 s vysokou kapacitou 64GB nabídne vysoké přenosové rychlosti čtení/zápis až 275/155 MB/s. Vhodná pro moderní smartphone, tablety, ale také fotoa...paráty, kamery či drony, vhodná také pro použití v extrémních podmínkách.

Produkt je výrobek značky Adata ,distribuovaný s EAN kódem 4712366968684.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Adata, Elektronika – příslušenství Adata, Paměti Adata, Paměť Flash Adata, Paměťové karty Flash Adata.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Paměťová karta ADATA 64GB MicroSDXC, class 10, UHS-II U3 s adaptérem a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, elektronika – příslušenství sleva, paměti sleva, paměť flash sleva, paměťové karty flash sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Adata a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Adata najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Paměťová karta ADATA 64GB MicroSDXC, class 10, UHS-II U3 s adaptérem
Právě si prohlížíte...

1379,- Kč