Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

SKIFFO Skiff Combo 10'4'' Paddleboard

SKIFFO Skiff Combo 10'4''  Paddleboard

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


SKIFFO Skiff Combo 10'4'' Paddleboard z kategorie sport, outdoorové aktivity, lodě a vodní sporty, surfování, paddleboardy, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným SKIFFO Skiff Combo 10'4'' Paddleboard .

Detailní informace

Všestranný paddleboard Skiff 10'4'' Combo je možné použít jako plovák nebo windsurfovú desku. Je vhodný pro začátečníky. Díky svému tvaru velmi stabilní a to jak na klidné tak i tekoucí vodě.Sada obsahuje:SUP deska SKIFF COMBO 10.4Hliníkové 3-dílné pádlo (nastavení) + přídavná čepel na provedení pádla na pádlo naKajakSedadloRuční pumpaBezpečnostní vodítkoTransportní batohSouprava na opravu Věková skupina: Dospělý Země původu: Čína Set: Ano Typ: Allround Sezóna: 2021 Užitečné zatížení: 140 kg Tlak: 15 PSI Objem: 268 L Hmotnost: 10,5 kg Pádlo: Hl...iník Barva: Modrá Barva: Bílá Pohlaví: Pánské Pohlaví: Dámské Délka: 10'4'' (315 cm) Tloušťka: 6'' (15 cm) Šířka: 32'' (81 cm)

Produkt je výrobek značky Skiffo ,distribuovaný s EAN kódem 8592045787630.

Procházet zboží z kategorie Sport Skiffo, Outdoorové aktivity Skiffo, Lodě a vodní sporty Skiffo, Surfování Skiffo, Paddleboardy Skiffo.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Blue
  • Styl: Univerzál
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

SKIFFO Skiff Combo 10'4'' Paddleboard a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, lodě a vodní sporty sleva, surfování sleva, paddleboardy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Skiffo a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Skiffo najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

SKIFFO Skiff Combo 10'4'' Paddleboard
Právě si prohlížíte...

12290,- Kč