Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Mr & Mrs Fragrance Laundry White Lily osvěžovač vzduchu a textilií 250 ml

Mr & Mrs Fragrance Laundry White Lily osvěžovač vzduchu a textilií 250 ml

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Mr & Mrs Fragrance Laundry White Lily osvěžovač vzduchu a textilií 250 ml z kategorie dům a zahrada, bytové doplňky a dekorace, domácí vůně, osvěžovače vzduchu, se slevou kupte přes Chci.cz.

NotinoZískejte tento produkt se slevou z obchodu Notino a budete spokojení s dodaným Mr & Mrs Fragrance Laundry White Lily osvěžovač vzduchu a textilií 250 ml .

Detailní informace

Mr & Mrs Fragrance Laundry White Lily, 250 ml, Osvěžovače vzduchu Vůně do bytu, Bytový sprej Mr & Mrs Fragrance Laundry White Lily jediným stiskem krásně provoní prostory vašeho interiéru. Díky jeho okamžitému účinku si můžete vychutnat příjemnou vůni hned ve chvíli, kdy to potřebujete. Vlastnosti: květinová vůně dřevitá vůně Jak používat: Lze používat i k provonění textilií. Vůně jsou speciálně vyvinuté tak, aby nevytvářily na textilu žádné skvrny. Postupujte dle přiloženého návodu. Uchovávejte mimo dosah dětí a domácích zvířat. Pokud se náplň... produktu střetne s kůží, okamžitě ji omyjte velkým množstvím vody a mýdla. Při zasáhnutí očí několik minut vyplachujte vodou.

Produkt je výrobek značky Mr & Mrs Fragrance ,distribuovaný s EAN kódem 8053288291020.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Mr & Mrs Fragrance, Bytové doplňky a dekorace Mr & Mrs Fragrance, Domácí vůně Mr & Mrs Fragrance, Osvěžovače vzduchu Mr & Mrs Fragrance.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Velikost: 250 ml
  • Styl: Univerzál
  • Stav zboží: Nové
  • Systém velikostí: EU


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Mr & Mrs Fragrance Laundry White Lily osvěžovač vzduchu a textilií 250 ml a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, bytové doplňky a dekorace sleva, domácí vůně sleva, osvěžovače vzduchu sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Mr & Mrs Fragrance a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Mr & Mrs Fragrance najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Mr & Mrs Fragrance Laundry White Lily osvěžovač vzduchu a textilií 250 ml
Právě si prohlížíte...

269,- Kč