Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Millefiori Natural Sandalo Bergamotto bytový sprej 150 ml - 30% sleva

-30%
Millefiori Natural Sandalo Bergamotto bytový sprej 150 ml

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Millefiori Natural Sandalo Bergamotto bytový sprej 150 ml z kategorie dům a zahrada, bytové doplňky a dekorace, domácí vůně, osvěžovače vzduchu, se slevou kupte přes Chci.cz.

NotinoZískejte tento produkt se slevou z obchodu Notino a budete spokojení s dodaným Millefiori Natural Sandalo Bergamotto bytový sprej 150 ml .

Zlevněné zboží

Millefiori Natural Sandalo Bergamotto, 150 ml, Osvěžovače vzduchu Vůně do bytu, Bytový sprej Millefiori Natural Sandalo Bergamotto jediným stiskem krásně provoní prostory vašeho interiéru. Díky jeho okamžitému účinku si můžete vychutnat příjemnou vůni hned ve chvíli, kdy to potřebujete. Vlastnosti: dřevitá vůně Jak používat: Postupujte dle přiloženého návodu. Uchovávejte mimo dosah dětí a domácích zvířat. Pokud se náplň produktu střetne s kůží, okamžitě ji omyjte velkým množstvím vody a mýdla. Při zasáhnutí očí několik minut vyplachujte vodou.

Produkt je výrobek značky Millefiori ,distribuovaný s EAN kódem 8054377026196.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Millefiori, Bytové doplňky a dekorace Millefiori, Domácí vůně Millefiori, Osvěžovače vzduchu Millefiori.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Velikost: 150 ml
  • Styl: Univerzál
  • Stav zboží: Nové
  • Systém velikostí: EU


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Millefiori Natural Sandalo Bergamotto bytový sprej 150 ml a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, bytové doplňky a dekorace sleva, domácí vůně sleva, osvěžovače vzduchu sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Millefiori a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Millefiori najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Millefiori Natural Sandalo Bergamotto bytový sprej 150 ml
Právě si prohlížíte... - 30% sleva

224,- Kč