Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Diptyque 34 Boulevard Saint Germain bytový sprej 100 ml

Diptyque 34 Boulevard Saint Germain bytový sprej 100 ml

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Diptyque 34 Boulevard Saint Germain bytový sprej 100 ml z kategorie dům a zahrada, bytové doplňky a dekorace, domácí vůně, osvěžovače vzduchu, se slevou kupte přes Chci.cz.

NotinoZískejte tento produkt se slevou z obchodu Notino a budete spokojení s dodaným Diptyque 34 Boulevard Saint Germain bytový sprej 100 ml .

Detailní informace

Diptyque 34 Boulevard Saint Germain, 100 ml, Osvěžovače vzduchu Vůně do bytu, Bytový sprej Diptyque 34 Boulevard Saint Germain jediným stiskem krásně provoní prostory vašeho interiéru. Díky jeho okamžitému účinku si můžete vychutnat příjemnou vůni hned ve chvíli, kdy to potřebujete. Vlastnosti: svěží vůně bylinné aroma Jak používat: Sprej je vhodný k provonění menších prostor. Uchovávejte mimo dosah dětí a domácích zvířat. Pokud se náplň produktu střetne s kůží, okamžitě ji omyjte velkým množstvím vody a mýdla. Při zasáhnutí očí několik minut v...yplachujte vodou.

Produkt je výrobek značky Diptyque ,distribuovaný s EAN kódem 3700431406620.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Diptyque, Bytové doplňky a dekorace Diptyque, Domácí vůně Diptyque, Osvěžovače vzduchu Diptyque.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Velikost: 100 ml
  • Styl: Univerzál
  • Stav zboží: Nové
  • Systém velikostí: EU


Podobné zboží značky a kategorie

3 470,- Kč
3 239,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Diptyque 34 Boulevard Saint Germain bytový sprej 100 ml a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, bytové doplňky a dekorace sleva, domácí vůně sleva, osvěžovače vzduchu sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Diptyque a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Diptyque najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Diptyque 34 Boulevard Saint Germain bytový sprej 100 ml
Právě si prohlížíte...

1389,- Kč