Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Bath & Body Works Hibiscus Waterfalls bytový sprej 42,5 g - 10% sleva

-10%
Bath & Body Works Hibiscus Waterfalls bytový sprej 42,5 g

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Bath & Body Works Hibiscus Waterfalls bytový sprej 42,5 g z kategorie dům a zahrada, bytové doplňky a dekorace, domácí vůně, osvěžovače vzduchu, se slevou kupte přes Chci.cz.

NotinoZískejte tento produkt se slevou z obchodu Notino a budete spokojení s dodaným Bath & Body Works Hibiscus Waterfalls bytový sprej 42,5 g .

Zlevněné zboží

Bath & Body Works Hibiscus Waterfalls, 42,5 g, Osvěžovače vzduchu Vůně do bytu, Bytový sprej Bath & Body Works Hibiscus Waterfalls jediným stiskem krásně provoní prostory vašeho interiéru. Díky jeho okamžitému účinku si můžete vychutnat příjemnou vůni hned ve chvíli, kdy to potřebujete. Vlastnosti: květinová vůně svěží vůně Jak používat: Uchovávejte mimo dosah dětí a domácích zvířat. Pokud se náplň produktu střetne s kůží, okamžitě ji omyjte velkým množstvím vody a mýdla. Při zasáhnutí očí několik minut vyplachujte vodou. Sprej je vhodný k prov...onění menších prostor. Obsahuje extrémně hořlavý aerosol. Chraňte před horkými povrchy, jiskrami, otevřeným plamenem a jinými zdroji tepla. Nádoba je pod tlakem, může se při zahřátí nebo při porušení obalu roztrhnout.

Produkt je výrobek značky Bath & Body Works ,distribuovaný s EAN kódem 667554192188.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Bath & Body Works, Bytové doplňky a dekorace Bath & Body Works, Domácí vůně Bath & Body Works, Osvěžovače vzduchu Bath & Body Works.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Velikost: 42,5 g
  • Styl: Univerzál
  • Stav zboží: Nové
  • Systém velikostí: EU


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Bath & Body Works Hibiscus Waterfalls bytový sprej 42,5 g a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, bytové doplňky a dekorace sleva, domácí vůně sleva, osvěžovače vzduchu sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Bath & Body Works a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Bath & Body Works najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Bath & Body Works Hibiscus Waterfalls bytový sprej 42,5 g
Právě si prohlížíte... - 10% sleva

495,- Kč