Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Ambientair Lacrosse Dark Amber bytový sprej 500 ml - 25% sleva

-25%
Ambientair Lacrosse Dark Amber bytový sprej 500 ml

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Ambientair Lacrosse Dark Amber bytový sprej 500 ml z kategorie dům a zahrada, bytové doplňky a dekorace, domácí vůně, osvěžovače vzduchu, se slevou kupte přes Chci.cz.

NotinoZískejte tento produkt se slevou z obchodu Notino a budete spokojení s dodaným Ambientair Lacrosse Dark Amber bytový sprej 500 ml .

Zlevněné zboží

Ambientair Lacrosse Dark Amber, 500 ml, Osvěžovače vzduchu Vůně do bytu, Bytový sprej Ambientair Lacrosse Dark Amber jediným stiskem krásně provoní prostory vašeho interiéru. Díky jeho okamžitému účinku si můžete vychutnat příjemnou vůni hned ve chvíli, kdy to potřebujete. Vlastnosti: dřevitá vůně Jak používat: Uchovávejte mimo dosah dětí a domácích zvířat. Pokud se náplň produktu střetne s kůží, okamžitě ji omyjte velkým množstvím vody a mýdla. Při zasáhnutí očí několik minut vyplachujte vodou. Sprej je vhodný k provonění menších prostor. Post...upujte dle přiloženého návodu.

Produkt je výrobek značky Ambientair ,distribuovaný s EAN kódem 8435474420535.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Ambientair, Bytové doplňky a dekorace Ambientair, Domácí vůně Ambientair, Osvěžovače vzduchu Ambientair.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Velikost: 500 ml
  • Styl: Univerzál
  • Stav zboží: Nové
  • Systém velikostí: EU


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Ambientair Lacrosse Dark Amber bytový sprej 500 ml a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, bytové doplňky a dekorace sleva, domácí vůně sleva, osvěžovače vzduchu sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Ambientair a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Ambientair najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Ambientair Lacrosse Dark Amber bytový sprej 500 ml
Právě si prohlížíte... - 25% sleva

399,- Kč