Osculati Underwater spot light with 4 white LEDs - 12% sleva

-12%
Osculati Underwater spot light with 4 white LEDs
6 079 6 929 500
6 079,- Kč

Původní cena: 6 929,- Kč


Hodnocení:


Osculati Underwater spot light with 4 white LEDs z kategorie auto-moto, díly a příslušenství vozidel, díly a příslušenství k motorovým člunům, osvětlení plavidel, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Osculati Underwater spot light with 4 white LEDs .

Zlevněné zboží

Nerezová LED svítilna se čtveřicí vysoce výkonných LED žárovek s výkonem 12 W (4 x 3 W), vhodná pro montáž nad i pod vodní hladinou. Rozměry: A - 152 mm, B - 137 mm, C - 50 mm, D - 25 mm. Světelný tok - 260 lumen. Napětí : 12 / 24 V Barva : Stříbrná Země původu : Taiwan

Produkt je výrobek značky Osculati.

Procházet zboží z kategorie Auto-moto Osculati, Díly a příslušenství vozidel Osculati, Díly a příslušenství k motorovým člunům Osculati, Osvětlení plavidel Osculati.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Silver
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

5 690,- Kč
5 419,- Kč
Detail
1 490,- Kč
1 308,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Osculati Underwater spot light with 4 white LEDs a další podobné zlevněné zboží z kategorie auto-moto sleva, díly a příslušenství vozidel sleva, díly a příslušenství k motorovým člunům sleva, osvětlení plavidel sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Osculati a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Osculati najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Osculati Underwater spot light with 4 white LEDs
Právě si prohlížíte... - 12% sleva

6079,- Kč