Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

SmallRig 3586 RA-D85 Parabolic Softbox - 13% sleva

-13%
SmallRig 3586 RA-D85 Parabolic Softbox

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


SmallRig 3586 RA-D85 Parabolic Softbox z kategorie foto, video a optika, fotografování, osvětlení a studiové vybavení, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným SmallRig 3586 RA-D85 Parabolic Softbox .

Zlevněné zboží

SmallRig RA-D85 Parabolic Softbox je všestranné soft světelné příslušenství o průměru 85 cm. Univerzální design držáku Bowens, díky čemuž je kompatibilní se SmallRig RC 120D/RC 120B/RC 220D/RC220B a dalšími Bowens Mount svítidly jiných značek.Nová generace samootvíratelného rychloupínacího designu, difuze a rám jsou spojeny do jednoho, kopuli jednoduše namontujete a rozložíte za 15 seku...nd, usnadní se tím proces používání, což vám dodá ten nejlepší uživatelský zážitek.RA-D55 také obsahuje vysoce kvalitní látkovou mřížku, která pomáhá zaostřovat v úhlu světelného paprsku do 45 stupňů, což vám umožní maximalizovat kontrolu nad osvětlením.Použitý průmyslový měkký materiál a vysoce reflexní nátěr. Se dvěma difuzemi pro silnější soft efekt nebo vyšší propustnost světla pro uspokojení vašich různých potřeb. Barva: Černá Země původu: Čína Průměr (mm): 84.0 Výška (cm): 57.0 Balení obsahuje: Grid Balení obsahuje: Carrying Bag Balení obsahuje: Manuál Tvar: Okrouhlý Typ: Softbox Hmotnost (g): 1490.0

Produkt je výrobek značky Smallrig ,distribuovaný s EAN kódem 6941590007632.

Procházet zboží z kategorie Foto, video a optika Smallrig, Fotografování Smallrig, Osvětlení a studiové vybavení Smallrig.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Black
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

SmallRig 3586 RA-D85 Parabolic Softbox a další podobné zlevněné zboží z kategorie foto, video a optika sleva, fotografování sleva, osvětlení a studiové vybavení sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Smallrig a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Smallrig najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

SmallRig 3586 RA-D85 Parabolic Softbox
Právě si prohlížíte... - 13% sleva

3490,- Kč