Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Nanlite 2 LumiPad 25

Nanlite 2 LumiPad 25

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Nanlite 2 LumiPad 25 z kategorie foto, video a optika, fotografování, osvětlení a studiové vybavení, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Nanlite 2 LumiPad 25 .

Detailní informace

Panely LED série NanLite LumiPad kombinují kompaktní design a působivý jas, což z nich činí ideální volbu pro živé vysílání, vlogování, osvětlení fotografie, osvětlení videa, fotografické automaty a další.
S LED diodami série LumiPad můžete rychle dosáhnout nádherné výsledky studiové kvality bez přidání plastových filtrů nebo difúze látek. ...Zadní ovládací knoflíky umožňují nastavit jas od 0-100% a teplotu od teplé po studenou (3200K - 5600K)
Při tloušťce pouhých 1,2 palce používá LumiPad 25 vysokovýkonné LED diody, které zajišťují osvětlení až 2140 lumenů (930 Lux @ 1m 5600K). LumiPad 25, který je dodáván se standardním držákem receiveru 5/8 ", je možné namontovat přímo na jakýkoliv standardní stojan na světlo.
NanLite LumiPad 25 je ideální pro vytváření měkkého a rozptýleného osvětlení ve studiu nebo na místě. Vyberte si z více možností napájení včetně napájecího adaptéru nebo kompatibilních baterií typu Sony NP-F (prodává se samostatně) a má také zabudovaný indikátor stavu baterie. Adaptér součástí: Ano Podsvícení: LED Provoz na baterie: Ano Typ baterie: NP-F Series Barva: Černá Země původu: Čína CRI: 95 Set: Ano Typ LED: Bílá Barevná teplota světla: Bi-Color Barevná teplota světla: Nastavitelná Zdroj světla: LED Balení obsahuje: LED Light Balení obsahuje: Stojan Balení obsahuje: Kufr Balení obsahuje: Manuál Balení obsahuje: Adaptér Napájení: Adaptér nebo Baterie Tvar: Obdélníkový Typ: Studio Varianta: Set Hmotnost (g): 2000.0

Produkt je výrobek značky Nanlite ,distribuovaný s EAN kódem 6949987420989.

Procházet zboží z kategorie Foto, video a optika Nanlite, Fotografování Nanlite, Osvětlení a studiové vybavení Nanlite.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Black
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Nanlite 2 LumiPad 25 a další podobné zlevněné zboží z kategorie foto, video a optika sleva, fotografování sleva, osvětlení a studiové vybavení sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Nanlite a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Nanlite najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Nanlite 2 LumiPad 25
Právě si prohlížíte...

11090,- Kč