Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Hama SpotLight FoldUp 102 - 16% sleva

-16%
Hama SpotLight FoldUp 102

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Hama SpotLight FoldUp 102 z kategorie foto, video a optika, fotografování, osvětlení a studiové vybavení, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Hama SpotLight FoldUp 102 .

Zlevněné zboží

Absolutní nezbytnost pro všechny influencery, YouTubery, streamery, bloggery, vloggery jakož i pro fotografy a hudebníky. Dokonalé osvětlení díky kruhovému LED světlu. Barva světla od teplé bílé po denní světlo: nastavení barevné teploty v 3 úrovních (3000/4500/6000 K) pomocí kabelového dálkového ovládání, pro optimální a rovnoměrné osvětlení např. videí a po...rtrétových fotografií. Intenzita světla nastavitelná v 10 úrovních - od zářivého jasného světla po příjemné tlumené. Efekt zářivých očí: kruhové LED světlo vyčaruje magické světlo v očích pomocí odrazů.Světlo lze složit a uložit do stojanu; ideální pro všechny bloggery a vloggery, kteří jsou často na cestách, mimo domu. Možnost vysunutí do výšky 138 cm; ideální pro větší scény nebo pro fotografování stojících nebo sedících osob. Může být použito jako stolní stativ při své minimální výšce 52 cm. Variabilní možnosti nastavení: formát na výšku nebo na šířku díky držáku na mobil s kulovou hlavou a ohebným husím krkem (délka 13 cm). Kruhové světlo s průměrem 10,2" (vnější průměr 26,5 cm) se 128 LED diodami. Součástí balení je i USB-A kabel s délkou 190 cm pro připojení k powerbance pro dostatek energie na cestách a kapsa chránící před prachem a pro uložení a pohodlné přenášení. Adaptér součástí: Ano Podsvícení: LED Provoz na baterie: Ne Bluetooth: Ano Barva: Černá Země původu: Čína Hloubka (cm): 27.0 Průměr: 26,5 cm Výška (cm): 138.0 Barevná teplota světla: Nastavitelná Zdroj světla: LED Maximální výška: 1380 mm Minimální výška: 520 mm Balení obsahuje: Stativ Balení obsahuje: Manuál Balení obsahuje: Kufr Napájení: USB Tvar: Okrouhlý Typ: Studio Varianta: SpotLight FoldUp 102 Hmotnost (g): 1170.0 Bezdrátové ovládání: Ano

Produkt je výrobek značky Hama ,distribuovaný s EAN kódem 4007249046420.

Procházet zboží z kategorie Foto, video a optika Hama, Fotografování Hama, Osvětlení a studiové vybavení Hama.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Black
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

799,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Hama SpotLight FoldUp 102 a další podobné zlevněné zboží z kategorie foto, video a optika sleva, fotografování sleva, osvětlení a studiové vybavení sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Hama a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Hama najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Hama SpotLight FoldUp 102
Právě si prohlížíte... - 16% sleva

1090,- Kč