Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

IMUNOGLUKAN P4H Imunoglukan P4H® SynBIO 70 kapslí

IMUNOGLUKAN P4H Imunoglukan P4H® SynBIO 70 kapslí

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


IMUNOGLUKAN P4H Imunoglukan P4H® SynBIO 70 kapslí z kategorie zdraví a krása, zdravotní péče, fitness a výživa, vitamíny a výživové doplňky, se slevou kupte přes Chci.cz.

VivantisZískejte tento produkt se slevou z obchodu Vivantis a budete spokojení s dodaným IMUNOGLUKAN P4H Imunoglukan P4H® SynBIO 70 kapslí .

Detailní informace

Doplněk stravy Imunoglukan P4H® SynBIO obsahuje jedinečnou čtyřkombinaci látek, které přispívají k normálni funkci imunitního systému a k ochraně buněk před oxidativním stresem . Imunoglukan ® je vysoce purifikovaná přírodní látka, komplex biologicky aktivních polysacharidů, získavaný izolací z hlívy ústřičné (Pleurotus ostreatus).

Produkt je výrobek značky Imunoglukan P4h ,distribuovaný s EAN kódem 8588002084195.

Procházet zboží z kategorie Zdraví a krása Imunoglukan P4h, Zdravotní péče Imunoglukan P4h, Fitness a výživa Imunoglukan P4h, Vitamíny a výživové doplňky Imunoglukan P4h.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Styl: Pro muže
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

IMUNOGLUKAN P4H Imunoglukan P4H® SynBIO 70 kapslí a další podobné zlevněné zboží z kategorie zdraví a krása sleva, zdravotní péče sleva, fitness a výživa sleva, vitamíny a výživové doplňky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Imunoglukan P4h a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Imunoglukan P4h najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

IMUNOGLUKAN P4H Imunoglukan P4H® SynBIO 70 kapslí
Právě si prohlížíte...

807,- Kč