Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Ohřívač vody bojler DZ Dražice OKCE 160 2,2kW

Ohřívač vody bojler DZ Dražice OKCE 160 2,2kW

Warning: file_get_contents(https://www.kvelektro.cz/api/products/1171659/images/HRF/1171659_2.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/chci/public_html/lib/blog2017.php on line 545
Ohřívač vody bojler DZ Dražice OKCE 160 2,2kW
Ohřívač vody bojler DZ Dražice OKCE 160 2,2kW
Ohřívač vody bojler DZ Dražice OKCE 160 2,2kW

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Ohřívač vody bojler DZ Dražice OKCE 160 2,2kW z kategorie dům a zahrada, domácí spotřebiče, ohřívače vody, bojlery, se slevou kupte přes Chci.cz.

E1Získejte tento produkt se slevou z obchodu E1 a budete spokojení s dodaným Ohřívač vody bojler DZ Dražice OKCE 160 2,2kW .

Detailní informace

Pořiďte si kvalitní bojler od oblíbené české firmy DZ Dražice s objemem 160 litrů. Tento elektrický akumulační ohřívač je určený pro zavěšení na zeď. Ohřev zajišťuje keramické topné těleso ovládané provozním termostatem a jištěné bezpečnostním termostatem (tepelnou pojistkou). Bojler umožňuje přípravu teplé užitkové vody v objektech s možností využití nízkého tarifu elektrické energie – tedy takzvaného nočního proudu. Bojler z řady OKCE ohřívá vodu v teplotě 5–74 °C a má příkon 2,2 kW. Ocelový ohřívač vody má objem 160 litrů a je 1255 mm vysoký... a 524 mm široký. Spotřeba v celodenním pohotovostním režimu dosahuje 12,03 kWh. Stupeň krytí je IP44. Vodorovné rozteče kotevních šroubů (450 mm) výrobce zachovává po celou dobu historie výroby stejné pro snadnou výměnu vysloužilých ohřívačů. Vybírejte i z dalších zásobníkových bojlerů DZ Dražice s menším objemem. Do koupelny si pořiďte i jiné elektrické vytápění: praktické jsou infrazářiče a osoušeče rukou, naopak trochu luxusu si dopřejete s podlahovým topením – zvažte například koupi topných rohoží či topných kabelů. Osvědčenou klasikou jsou také elektrické přímotopy a akumulační kamna. O společnosti DZ Dražice Družstevní závody Dražice-Strojírna s.r.o. jsou největším výrobcem ohřívačů vody v České republice s dominantním podílem na trhu přesahujícím 50 %. Historie firmy sahá až do roku 1900. Nakupujte elektrické ohřívače DZ Dražice a další příslušenství na našem e-shopu.

Produkt je výrobek značky Dz Dražice ,distribuovaný s EAN kódem 8595590804845.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Dz Dražice, Domácí spotřebiče Dz Dražice, Ohřívače vody, bojlery Dz Dražice.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 58 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Ohřívač vody bojler DZ Dražice OKCE 160 2,2kW a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, domácí spotřebiče sleva, ohřívače vody, bojlery sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Dz Dražice a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Dz Dražice najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Ohřívač vody bojler DZ Dražice OKCE 160 2,2kW
Právě si prohlížíte...

12082,- Kč