Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Epilátor Rowenta Soft Sensation EP5720F0

Epilátor Rowenta Soft Sensation EP5720F0
Epilátor Rowenta Soft Sensation EP5720F0
Epilátor Rowenta Soft Sensation EP5720F0
Epilátor Rowenta Soft Sensation EP5720F0

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Epilátor Rowenta Soft Sensation EP5720F0 z kategorie zdraví a krása, osobní péče, holení a péče o vzhled, odstraňování chloupků, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Epilátor Rowenta Soft Sensation EP5720F0 .

Detailní informace

Bezbolestná epilace Revoluční bezbolestná epilace s epilátorem Rowenta EP5720F0. Unikátní patentovaná vibrační Soft Sensation technologie znecitlivuje pokožku a snižuje účinně bolest. Pomocí aktivních masážních kuliček je bolest redukována přímo v místě epilace. LED osvětlení Pro dokonalé oholení je strojek Rowenta EP5720F0 vybaven osvětlením díky, kterému vám neunikne ani ten nejtenší chloupek. Holící hlava Součástí epilátoru je holicí hlava s nástavcem. Můžete tak chloupky nejdříve zkrátit na vhodnou délku před samotnou epilací. S touto přípr...avou docílíte skvělých výsledků. Holící hlava lze použít i bez nástavce, výsledkem bude hladce oholená pokožka. Příslušenství Příslušenství epilátoru je opravdu bohaté. Součástí je již zmíněná holící hlava s nástavcem, epilační hlava, exfoliační nástavec díky, kterému můžete předejít zarůstání chloupků, a poslední je kryt na epilační hlavu, která vám umožní epilovat i tak citlivá místa jako je podpaží nebo partie bikin. Precizní epilace S technologií Micro contact dokážete vytrhat chloupky již o délce 0,5 mm. Po celou dobu epilace a depilace máte na výběr ze dvou rychlostí, můžete tak regulovat intenzitu epilace podle aktuální citlivosti ošetřovaného místa. Hlava epilátoru je pro důkladné vyčištění omyvatelná, tělo však voděodolné není.

Produkt je výrobek značky Rowenta ,distribuovaný s EAN kódem 3121040058367.

Procházet zboží z kategorie Zdraví a krása Rowenta, Osobní péče Rowenta, Holení a péče o vzhled Rowenta, Odstraňování chloupků Rowenta.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

ProfiCare PC-IPL 3024

Velikost 139 mm / Proficare
1 789,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Epilátor Rowenta Soft Sensation EP5720F0 a další podobné zlevněné zboží z kategorie zdraví a krása sleva, osobní péče sleva, holení a péče o vzhled sleva, odstraňování chloupků sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Rowenta a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Rowenta najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Epilátor Rowenta Soft Sensation EP5720F0
Právě si prohlížíte...

1749,- Kč