Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Epilátor Philips Series 8000 BRE730/10, Wet&Dry

Epilátor Philips Series 8000 BRE730/10, Wet&Dry
Epilátor Philips Series 8000 BRE730/10, Wet&Dry
Epilátor Philips Series 8000 BRE730/10, Wet&Dry
Epilátor Philips Series 8000 BRE730/10, Wet&Dry

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Epilátor Philips Series 8000 BRE730/10, Wet&Dry z kategorie zdraví a krása, osobní péče, holení a péče o vzhled, odstraňování chloupků, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Epilátor Philips Series 8000 BRE730/10, Wet&Dry .

Detailní informace

Epilátor Philips Series 8000 BRE730/10, Wet&Dry Účinná a jemná epilace Epilátor vám pomůže dosáhnout dokonale hladké pokožky během několika minut, vaše pokožka bude hebká 4 týdny a bez nežádoucích chloupků. Velká epilační hlava Velká hlava epilátoru vám umožňuje ošetřit větší část pokožky, a tím rychleji odstranit chloupky. Vy tak dosáhnete skvělých výsledků za kratší dobu. Ergonomický tvar Epilátor je vybaven ergonomickou rukojetí ve tvaru S, díky tomu vám padne dokonale do ruky. To vám zajistí vetší pohodlí při epilování. Přístroj se pohodlně... ovládá. Jedním stisknutím tlačítka přistroj zapnete a poté vypnete. Mokré i suché použití Díky protiskluzovému tělu epilátoru vám přístroj nespadne z ruky. Epilátor je možné použit na sucho i na mokro. Mokrá epilace vám zajistí pohodlné použití během sprchování a zabrání podráždění pokožky. Díky akumulátorovému provedení vám kabel nebude překážet. Zastřihování Holící hlavice je dodávána i se speciálním zastřihovacím hřebenem pro dokonalou úpravu v oblasti bikin. Peelingová rukavice Peelingová rukavice zabraňuje zarůstání chloupků mezi jednotlivými ošetřeními. Péče o chodidla Speciální rotační kotouč 3v1 zajišťuje dokonale hladká chodidla od paty až po špičky prstů za pouhých 5 minut. Rovný povrch používejte na větší plochy chodidel, horní špičku na menší plochy a se zakřivenou špičkou na drsnější část chodidel. Ošetření citlivých míst Díky speciálnímu krytu na citlivá místa získáte jemnější ošetření právě tam kde to nejvíc potřebujete. A tím dosáhnete dokonalých výsledků v oblasti tváře, podpaží a linií bikin.

Produkt je výrobek značky Philips ,distribuovaný s EAN kódem 8710103935520.

Procházet zboží z kategorie Zdraví a krása Philips, Osobní péče Philips, Holení a péče o vzhled Philips, Odstraňování chloupků Philips.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Epilátor Philips Series 8000 BRE730/10, Wet&Dry a další podobné zlevněné zboží z kategorie zdraví a krása sleva, osobní péče sleva, holení a péče o vzhled sleva, odstraňování chloupků sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Philips a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Philips najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Epilátor Philips Series 8000 BRE730/10, Wet&Dry
Právě si prohlížíte...

2329,- Kč