Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Odšťavňovač Tefal Futelia ZE420D38

Odšťavňovač Tefal Futelia ZE420D38
Odšťavňovač Tefal Futelia ZE420D38
Odšťavňovač Tefal Futelia ZE420D38
Odšťavňovač Tefal Futelia ZE420D38

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Odšťavňovač Tefal Futelia ZE420D38 z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, kuchyňské spotřebiče, odšťavňovače, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Odšťavňovač Tefal Futelia ZE420D38 .

Detailní informace

Čerstvé a zdravé džusy v moderním stylu Odšťavňovač Tefal Frutelia + je dokonalý pomocník pro přípravu vašich oblíbených šťáv a představuje nejsnazší způsob, jak si každý den pochutnávat na zdravých čerstvých džusech. Velký plnící otvor umožňuje snadné vkládání velkých nebo celých kusů ovoce a příkon 400 W v kombinaci se 2 rychlostmi a pulzní funkcí zaručuje bezchybné krájení, drcení a mixování. Vše doplňuje elegantní nerezový povrch, který dokonale zapadne do vaší kuchyně. Rychlá a snadná příprava Dokonalý odšťavňovač pro každodenní rychlou a ...snadnou přípravu šťáv plných chuti, který je vybaven velkým plnícím otvorem pro vkládání velkých nebo celých kusů ovoce. Vysoký výkon a snadné ovládání Příkon 400 W, dvě rychlosti a pulzní funkce zajišťují mimořádně účinné krájení, drcení a mixování všech surovin. Snadné čištění Odnímatelné části lze snadno mýt v myčce. Praktické funkce Disponuje 950ml nádobou na dužinu nabízí dokonalý objem pro každou příležitost a je ideální jak pro každodenní použití, tak při přípravě nápojů pro návštěvy. Velice praktický kompaktní design Kompaktní design pro snadné skladování zabírá méně místa na lince a usnadňuje každodenní použití. Bezpečné použití a přenášení Stabilní konstrukce s protiskluzovými nožkami je dokonale uzpůsobena k použití na lince bez rizika sklouznutí nebo pádu a dvě ergonomické rukojeti s jednoduchou aretací umožňují snadné přenášení. Bez nepořádku Systém proti odkapávání udrží vaši linku v čistotě.

Produkt je výrobek značky Tefal ,distribuovaný s EAN kódem 3016661156045.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Tefal, Kuchyně a jídelny Tefal, Kuchyňské spotřebiče Tefal, Odšťavňovače Tefal.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

1 711,- Kč
Detail
1 819,- Kč
1 449,- Kč
Detail
3 990,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Odšťavňovač Tefal Futelia ZE420D38 a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, kuchyňské spotřebiče sleva, odšťavňovače sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Tefal a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Tefal najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Odšťavňovač Tefal Futelia ZE420D38
Právě si prohlížíte...

1440,- Kč