Odšťavňovač Gorenje JC900E

Odšťavňovač Gorenje JC900E
Odšťavňovač Gorenje JC900E
Odšťavňovač Gorenje JC900E
Odšťavňovač Gorenje JC900E
1 699 1 711 1029
1 699,- Kč

Původní cena: 1 711,- Kč


Hodnocení:


Odšťavňovač Gorenje JC900E z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, kuchyňské spotřebiče, odšťavňovače, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Odšťavňovač Gorenje JC900E .

Detailní informace

Odšťavňovač Gorenje JC900E Potřebujete si pořídit nový odšťavňovač? A nejlépe aby si poradil i s celými plody bez nutnosti krájení? Gorenje JC900E v nerezovém provedení s prvky černé je přesně to, co hledáte. Díky velkému XXL plnícímu otvoru je odšťavňování opravdu snadné a rychlé. Jednoduše vložte celé ovoce nebo zeleninu, jako například jablko či okurku, a vychutnejte si zdravou šťávu plnou vitamínů. Dokonalý pomocník Výkonný odšťavňovač má 900W motor. Se systémem proti odkapávání šťávy nebudete mít nikde nepořádek. Celý odšťavňovač je zajišt...ěn perfektní stabilitou díky pogumovaným nožičkám. Univerzální použití Univerzální odšťavňovač lze použít pro nejrůznější druhy ovoce a zeleniny. Vybírat můžete mezi dvěma rychlostmi pro měkké a tvrdé plody. Šťáva je pak zachycena do nádoby o objemu 1,5 l. Samozřejmostí je i sítko na dužinu, které zajišťuje, že budete mít čistou šťávu bez kusů dužiny.

Produkt je výrobek značky Gorenje ,distribuovaný s EAN kódem 3838942074837.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Gorenje, Kuchyně a jídelny Gorenje, Kuchyňské spotřebiče Gorenje, Odšťavňovače Gorenje.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Velikost: 400 mm
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

1 819,- Kč
1 449,- Kč
Detail
3 990,- Kč
3 379,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Odšťavňovač Gorenje JC900E a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, kuchyňské spotřebiče sleva, odšťavňovače sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Gorenje a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Gorenje najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Odšťavňovač Gorenje JC900E
Právě si prohlížíte...

1699,- Kč