Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Odšťavňovač Concept LO7026 Fresh

Odšťavňovač Concept LO7026 Fresh
Odšťavňovač Concept LO7026 Fresh
Odšťavňovač Concept LO7026 Fresh
Odšťavňovač Concept LO7026 Fresh

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Odšťavňovač Concept LO7026 Fresh z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, kuchyňské spotřebiče, odšťavňovače, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Odšťavňovač Concept LO7026 Fresh .

Detailní informace

Odšťavňovač Concept LO7026Vychutnejte si zdravou čerstvou šťávu s odšťavňovačem Concept LO7026. Disponuje extra velkým plnicím otvorem, takže si hravě poradí s celými plody a s příkonem 1000 W můžete připravit až 1 l čerstvé šťávy najednou. Extra velký plnící otvor 72 mm velký plnicí otvor vám ušetří spoustu času, protože se nemusíte zdržovat pracným krájením ovoce. Odšťavňovač Concept LO7026 si hravě poradí s celými plody, takže si můžete jen vychutnat ovocnou nebo zeleninovou šťávu s vysokým obsahem vitamínů a minerálů. Ani jedna kapka vedle ...Antidrip je praktický uzávěr, který vám umožní vyměnit nádobu, aniž byste museli přerušit odšťavňování nebo ušpinili kuchyňskou linku. 2 rychlostní stupně Vybrat si můžete ze 2 rychlostí, nižší rychlost je vhodná pro měkké plody s vyšším obsahem šťáv a vyšší rychlost je vhodná pro tvrdé plody např. mrkev či jablko. Přístroj lze snadno rozmontovat a pohodlně vyčistit. Takže si můžete dopřát svůj oblíbený nápoj plný vitamínů každý den! Bezpečné použití Odšťavňovač Concept LO7026 je vybavený bezpečnostním systémem, který brání zapnutí spotřebiče, pokud není vše správně nasazené a nádoba uzavřená nerezovou svorkou. Navíc je vybavený protiskluzovými nožičkami, které zajišťují maximální stabilitu přístroje a bezpečné použití. Specifikace Velký plnící otvor: 7,2 cm Rychlost: 16 800 ot./min. Nádoba na šťávu: 1 l Zásobník na dužninu: 1,8 l Materiál BPA free Bezpečnostní systém Nůž z nerezové oceli Záklopka Antidrip Pěchovadlo Protiskluzové nožičky Snadné čištění, díky pohodlnému rozložení Prostor pro uložení kabelu

Produkt je výrobek značky Concept ,distribuovaný s EAN kódem 8595631003114.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Concept, Kuchyně a jídelny Concept, Kuchyňské spotřebiče Concept, Odšťavňovače Concept.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

1 711,- Kč
Detail
1 819,- Kč
1 449,- Kč
Detail
3 990,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Odšťavňovač Concept LO7026 Fresh a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, kuchyňské spotřebiče sleva, odšťavňovače sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Concept a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Concept najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Odšťavňovač Concept LO7026 Fresh
Právě si prohlížíte...

1799,- Kč