Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Odšťavňovač Bosch MES 25G0

Odšťavňovač Bosch MES 25G0
Odšťavňovač Bosch MES 25G0
Odšťavňovač Bosch MES 25G0
Odšťavňovač Bosch MES 25G0

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Odšťavňovač Bosch MES 25G0 z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, kuchyňské spotřebiče, odšťavňovače, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Odšťavňovač Bosch MES 25G0 .

Detailní informace

Odšťavňovač Bosch MES 25C0 Potřebujete si pořídit nový odšťavňovač? A nejlépe aby si poradil i s celými plody bez nutnosti krájení? Bosch MES 25G0 v zeleno-bílém provedení je přesně to, co hledáte. Díky extra velkému plnícímu otvoru je odšťavňování opravdu snadné a rychlé. Jednoduše vložte celé ovoce nebo zeleninu, jako například jablko či okurku, a vychutnejte si zdravou šťávu plnou vitamínů. Dokonalý pomocník Výkonný odšťavňovač Bosch MES 25G0 se 700W motorem má bezpečnostní funkci Safety Stop, která zajistí, že spotřebič nelze spustit, pokud... nejsou všechny díly správně nasazeny, a tedy nemůže dojít ke zranění či vystříknutí šťávy. Hliníkové rukojeti se postarají o to, aby byl odšťavňovač pevně a těsně uzavřen. Stabilnost odšťavňovače je zajištěna gumovými nožičkami. Univerzální použití Univerzální odšťavňovač Bosch MES 25G0 lze použít pro nejrůznější druhy ovoce a zeleniny. Vybírat můžete mezi dvěma rychlostmi pro měkké a tvrdé plody. Šťáva je pak zachycena do nádoby o objemu 1,25 l. Samozřejmostí je i velká vyjímatelná nádoba na dužinu s obsahem 2 l. Všechny části kromě pohonu jsou vhodné pro mytí v myčce.

Produkt je výrobek značky Bosch ,distribuovaný s EAN kódem 4242002812113.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Bosch, Kuchyně a jídelny Bosch, Kuchyňské spotřebiče Bosch, Odšťavňovače Bosch.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

1 711,- Kč
Detail
1 819,- Kč
1 449,- Kč
Detail
3 990,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Odšťavňovač Bosch MES 25G0 a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, kuchyňské spotřebiče sleva, odšťavňovače sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Bosch a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Bosch najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Odšťavňovač Bosch MES 25G0
Právě si prohlížíte...

2209,- Kč