Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Odšťavňovač Concept LO7080

Odšťavňovač Concept LO7080
Odšťavňovač Concept LO7080
Odšťavňovač Concept LO7080
Odšťavňovač Concept LO7080

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Odšťavňovač Concept LO7080 z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, kuchyňské spotřebiče, odšťavňovače, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Odšťavňovač Concept LO7080 .

Detailní informace

Odšťavňovač Concept LO7080 Sklenice zdraví každý den Dopřejte si čerstvou vitamínovou bombu každý den. Díky nízkootáčkovému systému odšťavňování (40 ot./min.) se může pochlubit až 96% výtěžností s minimálním odpadem. Získaná šťáva je oproti odstředivému způsobu lisování hustší, plná důležitých nutričních hodnot a obsahuje méně pěny. Součástí lisu jsou také dvě 1 l tritanové nádoby na šťávu a na dužinu. XXL plnicí otvor Jednou z předností lisu LO7080 je velký plnicí otvor o rozměru 87 mm, který vám ušetří spousty času s přípravou šťávy. Tento ot...vor dokáže pojmout i celé plody, takže se nemusíte zdržovat zbytečným krájením. Domácí zmrzlina Chcete si vychutnat lahodnou ovocnou a hlavně domácí zmrzlinu? Součástí lisu je speciální filtrační síto na výrobu zmrzliny. Stačí mít po ruce pár kousků mraženého ovoce a během několika sekund si můžete pochutnat na výtečném studeném dezertu. Ani kapka nazmar! Chytře vymyšlený ANTI DRIP vám umožní výměnu nádoby na šťávu, aniž byste si ušpinili linku nebo museli přestat odšťavňovat. Jednoduše přiklopíte uzávěr, vyměníte nádobu a zase odklopíte. Jak jednoduché! Dlouhá životnost Lis na ovoce a zeleninu LO7080 je osazen vysoce výkonným indukčním motorem o příkonu 200 W. Jeho hlavní přednosti spočívají v jednoduché bezkartáčové konstrukci, vysoké spolehlivosti, bezúdržbovém provozu a dlouhé životnosti. Jednoduchá obsluha Lis se velice jednoduše a intuitivně ovládá pomocí ovládacího kolečka s přepínačem režimů. Můžete zvolit program JUICE pro vylisování čerstvé šťávy nebo ICE CREAM pro přípravu zmrzliny. V obou případech je nutné mít v přístroji umístěné správné filtrační sítko. Pokud se vám v lisu zaseknou vložené potraviny, stačí zvolit funkci REVERSE pro zpětný chod. Snadná údržba Lis na ovoce a zeleninu LO7080 je vybaven samočistící funkcí, která vám usnadní jeho údržbu. Stačí uzavřít protiodkapový uzávěr, do plnicího otvoru nalít cca 400 ml vody a zvolit program SELF CLEAN. Lis je snadno rozebíratelný a jednotlivé části lze vložit do myčky nádobí nebo omýt pod tekoucí vodou. Nechybí ani čisticí kartáček k odstranění nečistot na filtračním sítku.

Produkt je výrobek značky Concept ,distribuovaný s EAN kódem 8595631008539.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Concept, Kuchyně a jídelny Concept, Kuchyňské spotřebiče Concept, Odšťavňovače Concept.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

1 711,- Kč
Detail
1 819,- Kč
1 449,- Kč
Detail
3 990,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Odšťavňovač Concept LO7080 a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, kuchyňské spotřebiče sleva, odšťavňovače sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Concept a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Concept najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Odšťavňovač Concept LO7080
Právě si prohlížíte...

3709,- Kč