Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Odšťavňovač Concept LO7065 Home Made Juice

Odšťavňovač Concept LO7065 Home Made Juice
Odšťavňovač Concept LO7065 Home Made Juice
Odšťavňovač Concept LO7065 Home Made Juice
Odšťavňovač Concept LO7065 Home Made Juice

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Odšťavňovač Concept LO7065 Home Made Juice z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, kuchyňské spotřebiče, odšťavňovače, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Odšťavňovač Concept LO7065 Home Made Juice .

Detailní informace

Jedinečný pomocník Máte rádi ovocné a zeleninové šťávy a rádi byste si je připravovali v pohodlí domova? Pomocí odšťavňovače CONCEPT LO-7065, který se specializuje na rybíz, se toto přání stane skutečností. XXL plnící otvor Nový lis na ovoce a zeleninu se pyšní plnícím otvorem o velikosti 75 mm, takže už se nebudete muset zdržovat krájením - LO 7065 zvládne i celé plody. Rychlost a výkon Tento odšťavňovač se může pochlubit označením SPECIALISTA NA RYBÍZ - 1,5 kg této suroviny, ve které se nachází velké množství vitamínů, zvládne zpracovat za po...uhé 2 minuty. Díky 2 fázovému procesu odšťavňování je ovoce či zelenina nejprve nadrcena a poté dochází k lisování = maximum čerstvé šťávy a minimum odpadu. Podpořte své zdraví přístrojem, který má o 40 % větší výtěžnost než běžné odšťavňovače. Umí toho mnohem víc, než si myslíte Mražené banány, borůvky, jahody, maliny … během pár sekund si na nich můžete pochutnat v podobě studeného dezertu. Nebo je snad libo hruškové smoothie s chia semínky k snídani? V odšťavňovači LO 7065 se ve skutečnosti ukrývají hned tři vděční pomocníci. Stačí se rozhodnout, v jaké podobě svému tělu dopřejete potřebnou dávku vitamínů, a dle toho zvolit správné sítko. Ani kapka nazmar Díky praktickému ANTI DRIP uzávěru, který jednoduše přiklopíte, už nikdy neušpiníte kuchyňskou linku a nepřijdete tak ani o kapičku vašeho lahodného nápoje. Tichý chod Velmi tichý chod přístroje (57 dB) zajistí, že si budete moci připravit svou oblíbenou ovocnou šťávu, kdykoliv na ni dostanete chuť. Klidně i v panelovém domě přesně o půlnoci. Sousedi, děti či manžel nebudou nic tušit. Snadné čištění Maté rádi ovocné šťávy, ale nebaví vás následná údržba přístroje? Díky možnosti rozložení a přizpůsobenému kartáčku zvládnete vše během pár minut.

Produkt je výrobek značky Concept ,distribuovaný s EAN kódem 8595631001028.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Concept, Kuchyně a jídelny Concept, Kuchyňské spotřebiče Concept, Odšťavňovače Concept.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

1 711,- Kč
Detail
1 819,- Kč
1 449,- Kč
Detail
3 990,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Odšťavňovač Concept LO7065 Home Made Juice a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, kuchyňské spotřebiče sleva, odšťavňovače sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Concept a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Concept najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Odšťavňovač Concept LO7065 Home Made Juice
Právě si prohlížíte...

5999,- Kč