Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Philips Avent Natural s VIA pohárky - 60% sleva

-60%
Philips Avent Natural s VIA pohárky
Philips Avent Natural s VIA pohárky
Philips Avent Natural s VIA pohárky
Philips Avent Natural s VIA pohárky

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Philips Avent Natural s VIA pohárky z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

FeedoZískejte tento produkt se slevou z obchodu Feedo a budete spokojení s dodaným Philips Avent Natural s VIA pohárky .

Zlevněné zboží

Jedinečná ruční odsávačka mateřského mléka Avet Natural s unikátním ergonomickým tvarem, který usnadňuje používání. Měkký a pružný masážní polštářek jemně stimuluje prso a navozuje pocit pohodlní. Kratší trychtýř umožňuje odsávání bez nutnosti nachýlení těla. Odsávačka je kompaktní a stabilní, díky čemuž nedochází k jejímu převrácení. Odsávačka mateřského mléka má jedinečný design, mléko proudí přímo z prsu přímo do lahve, i když sedíte rovně. Můžete tedy při odsávání sedět pohodlněji: nemusíte se předklánět, aby mléko opravdu teklo do lahve. P...ohodlné sezení a uvolnění při odsávání přirozeně napomáhá snadnému toku mléka. Odsávačka mateřského mléka má kompaktní design, můžete ji snadno nastavit do požadované polohy. Je opatřena rukojetí ergonomického tvaru, která zajišťuje pohodlné držení a plnou kontrolu nad odsáváním mléka. Malá velikost a nízká hmotnost odsávačky znamená, že ji lze snadno skladovat a přepravovat. Odsávání na cestách je ještě více nenápadné. Charakteristika: unikátní, ergonomický tvar pro pohodlné používání měkká masážní vložka pro stimulaci a pohodlí kompaktní a stabilní Tuto odsávačku mateřského mléka lze používat spolu s dalšími výrobky řady Philips AVENT, například s našimi lahvemi a nádobami na skladování mléka. Řada Philips AVENT nabízí také celou řadu příslušenství pro péči o prsy, které vám pomůže kojit déle a rovněž zvýší vaše pohodlí. Rozměr balení a specifikace: Balení obsahuje manuální odsávačku s krytem hrdla, 3 ks VIA pohárků s víčkem, a extra měkký novorozenecký didlík a těsnící víčko. Tuto odsávačku lze používat spolu s dalšími výrobky řady Philips Avent, například s našimi lahvemi a zásobníky na uchovávání mléka. Řada Philips Avent nabízí také celou řadu příslušenství pro péči o prsy, které vám pomůže kojit déle a rovněž zvýší vaše pohodlí. Snadné čištění díky malému počtu samostatných součástí. Čištění je snadné díky malému počtu samostatných součástí. Všechny součásti lze mýt v myčce nádobí. Snadná manipulace. Manuální odsávačka mateřského mléka je ideální pro příležitostné odsávání mateřského mléka a navíc je velmi kompaktní. Lze ji snadno obsluhovat jednou rukou.

Produkt je výrobek značky Philips Avent ,distribuovaný s EAN kódem 8710103676324.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Philips Avent Natural s VIA pohárky a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Philips Avent a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Philips Avent najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Philips Avent Natural s VIA pohárky
Právě si prohlížíte... - 60% sleva

508,- Kč