Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

MICROLIFE Odsávačka mateřského mléka manuální BC 100 Soft - 20% sleva

-20%
MICROLIFE Odsávačka mateřského mléka manuální BC 100 Soft
MICROLIFE Odsávačka mateřského mléka manuální BC 100 Soft
MICROLIFE Odsávačka mateřského mléka manuální BC 100 Soft
MICROLIFE Odsávačka mateřského mléka manuální BC 100 Soft

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


MICROLIFE Odsávačka mateřského mléka manuální BC 100 Soft z kategorie děti a kojenci, kojení a krmení, odsávačky na mléko, se slevou kupte přes Chci.cz.

FeedoZískejte tento produkt se slevou z obchodu Feedo a budete spokojení s dodaným MICROLIFE Odsávačka mateřského mléka manuální BC 100 Soft .

Zlevněné zboží

Odsávačka je lehká, jednoduchá a velmi tichá. Umožňuje pohodlné odsávání mléka kdekoliv. Příslušenství je ideální pro novorozence – láhev na mléko a silikonový dudlík jsou speciálně navrženy pro novorozence. Láhev vůbec neobsahuje BPA. Manuální odsávačka mateřského mléka je výbornou volbou pro matky, které odsávají své mateřské mléko příležitostně. Díky inovativnímu kompaktnímu designu je odsávačka jednoduše skládatelná, lehká a velmi tichá. Nejsou potřeba žádné baterie ani napájení ze sítě. Odsávačku lze snadno manuálně používat. Je tichá a id...eální pro použití na cestách. Vlastnosti: vakuová technologie simuluje přirozené sání pro jemné a pohodlné odsávání mateřského mléka extra komfort s 2 nastavitelnými úrovněmi odsávání součástí výbavy je 180 ml láhev na mléko se silikonovým dudlíkem, uzávěrem a držákem na láhev silikonový dudlík s dvojitým antikolikovým ventilem zajišťuje maximální ochranu před kolikou – dudlík je vždy plný mléka, aby se zabránilo polykání vzduchu při krmení dítěte adaptér na lahve NUK a na láhve AVENT hygienická taška na uskladnění a přenášení hygienické a bezpečné příslušenství je omyvatelné a dezinfikovatelné Technická dokumentace: typ: ruční odsávačka mléka BC 100 Soft intenzita využívání: občasné použití úrovně stimulace: 2 úrovně odsávání: 2 rozměry přístroje: 200 × 160 × 66 mm bez příslušenství hmotnost: 135 g maximální sací tlak: –0.32 bar provozní podmínky: 5–40 ° C Záruka 2 roky.

Produkt je výrobek značky Microlife ,distribuovaný s EAN kódem 4719003641344.

Procházet zboží z kategorie Děti a kojenci Microlife, Kojení a krmení Microlife, Odsávačky na mléko Microlife.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

MICROLIFE Odsávačka mateřského mléka manuální BC 100 Soft a další podobné zlevněné zboží z kategorie děti a kojenci sleva, kojení a krmení sleva, odsávačky na mléko sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Microlife a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Microlife najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

MICROLIFE Odsávačka mateřského mléka manuální BC 100 Soft
Právě si prohlížíte... - 20% sleva

631,- Kč