Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

MEDELA Pás pro snadné odsávání - S, Bílá - 20% sleva

-20%
MEDELA Pás pro snadné odsávání - S, Bílá
MEDELA Pás pro snadné odsávání - S, Bílá
MEDELA Pás pro snadné odsávání - S, Bílá
MEDELA Pás pro snadné odsávání - S, Bílá

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


MEDELA Pás pro snadné odsávání - S, Bílá z kategorie děti a kojenci, kojení a krmení, odsávačky na mléko, se slevou kupte přes Chci.cz.

FeedoZískejte tento produkt se slevou z obchodu Feedo a budete spokojení s dodaným MEDELA Pás pro snadné odsávání - S, Bílá .

Zlevněné zboží

Nové pokročilé řešení firmy Medela Vám přináší větší volnost při odsávání. Do odsávacího pásu lze uchytit jakýkoli odsávací set (odsávačku) Medela. Odsávání bez pomocí rukou Vám umožňuje stihnout více věcí najednou. Odsávání bez pomoci rukou – to nejlepší pro Vás Medela odsávací pás je kompatibilní s elektrickými Medela odsávačkami (Swing, Swing maxi, Freestyle a Symphony). Díky pevnému obšití podél horního okraje a kolem odsávacích otvorů drží prsní nástavce s láhvemi bezpečně na svém místě. To Vám dává svobodu a prostor věnovat se jiným aktiv...itám během odsávání. Výhody nového Medela Pásu pro snadné odsávání S Medela odsávacím pásem můžete snadno odsávat mléko se všemi elektrickými Medela odsávačkami na obě prsa a stále mít volné ruce, abyste mohli při odsávání dělat také jiné věci. Snadné oblečení a vysvlečení díky jednodílnému provedení bez ramínek, se zipem vepředu a spojovacím horním háčkem. Odsávací pás je vyroben z jemné nylonovo/spandexové směsi, která je pružná a měkká. Materiál je certifikován podle normy Oeko-Tex® Standard 100 a může se prát až na 30°C. Vlastnosti: Snadné a pohodlné odsávání mléka bez pomocí rukou Během odsávání se můžete věnovat jiným aktivitám Výborný doplněk k elektrickým odsávačkám na dvě prsa Strečový materiál velmi pohodlný na nošení Snadné oblečení a vysvlečení Dostupné ve třech různých velikostech

Produkt je výrobek značky Medela ,distribuovaný s EAN kódem 7612367066983.

Procházet zboží z kategorie Děti a kojenci Medela, Kojení a krmení Medela, Odsávačky na mléko Medela.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

MEDELA Pás pro snadné odsávání - S, Bílá a další podobné zlevněné zboží z kategorie děti a kojenci sleva, kojení a krmení sleva, odsávačky na mléko sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Medela a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Medela najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

MEDELA Pás pro snadné odsávání - S, Bílá
Právě si prohlížíte... - 20% sleva

1112,- Kč