Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

MEDELA Odsávačka mléka elektrická Swing Flex - 20% sleva

-20%
MEDELA Odsávačka mléka elektrická Swing Flex
MEDELA Odsávačka mléka elektrická Swing Flex
MEDELA Odsávačka mléka elektrická Swing Flex
MEDELA Odsávačka mléka elektrická Swing Flex

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


MEDELA Odsávačka mléka elektrická Swing Flex z kategorie děti a kojenci, kojení a krmení, odsávačky na mléko, se slevou kupte přes Chci.cz.

FeedoZískejte tento produkt se slevou z obchodu Feedo a budete spokojení s dodaným MEDELA Odsávačka mléka elektrická Swing Flex .

Zlevněné zboží

Pro rychlé a efektivní odsávání, kdykoli potřebujete. Ideální pro kojící maminky, které se chtějí podělit o krmení s partnerem, odejít na schůzku nebo si prostě chtějí odpočinout. Nový prsní nástavec PersonalFit Flex ™ – zcela nová zkušenost s odsáváním, individuálně přizpůsobena právě Vám. Medela technologie 2-Phase Expression® (dvoufázové odsávání) – věrně napodobuje sání dětí pro přirozenější odsávání. Vlastnosti: kompaktní, přenosná a snadno použitelná (Odsávačku Swing Flex NELZE rozšířit na odsávačku Swing Maxi Flex pro odsávání z obou prs...ů) bezpečná: nový Konektor Flex s ochranou proti přesátí zabraňuje protékání mléka do hadice a motoru pohodlná: díky ochraně proti přesátí můžete odsávat v pohodlné poloze přizpůsobivá: správné přilehnutí nového prsního nástavce PersonalFit Flex ™ s úhlem 105 ° k prsu umožňuje lepší tok mléka komfortní: nový prsní nástavec PersonalFit Flex má měkký, hladký a pružný lem individální: oválný tvar nového prsního nástavce PersonalFit Flex lze otáčet o 360 ° efektivní: prsní nástavec PersonalFit Flex je k dispozici ve čtyřech velikostech tunelu – na velikosti záleží výběr velikosti prsního nástavce: součástí balení odsávačky je velikost 21 a 24 mm, případně je možné zakoupit jinou velikost, dle průměru bradavky Nová Medela Flex technologie ověřená: vyvinuta na základě vědeckých výzkumů se zdravotníky a kojícími maminkami přirozená: napodobuje sací rytmus miminka (1. fáze „stimulační“, 2. fáze „odsávací“) šetrná: 1. fázi se stimuluje spuštění mléka (miminko krátkým rychlým sáním stimuluje uvolnění laktačních hormonů), ve 2. fázi se vyprazdňuje prs (hlubokým sáním se miminko krmí) efektivní: díky dvoufázové technologii je odsávání účinnější podpůrná: jedinečná podpora tvorby mléka jemná: pomocí tlačítek „+“ a „-“ si zvolíte sílu podtlaku (11 stupňů) tak, aby Vám bylo odsávání příjemné jednoduchá: odsávací program je již přednastaven na základě výsledků z výzkumu, pouze si volíte sílu podtlaku Hlavní rysy produktu: četnost použití: méně než 5× denně předpokládaná doba používání: dlouhodobě důvod k odsávání: úleva od bolavých bradavek stimulační fáze (dvoufázové odsávání): ano nastavitelný podtlak odsávání: ano (volitelných 11 stupňů intenzity vakua) počet odsávacích cyklů: stimulační fáze 110/min, odsávací fáze 45–75/min výkon: stimulační fáze –50 až –120mmHg, odsávací fáze –50 až –250mmHg provoz síťový: ano (100–240V, 50/60Hz; 4.8V, 1.2A) provoz bateriový: ano (4× AA baterie) odsávání z obou prsů současně: ne typ: elektrická objem: 150 ml materiál bez bpa: prsní nástavec – polypropylen (PP)

Produkt je výrobek značky Medela ,distribuovaný s EAN kódem 7612367055888.

Procházet zboží z kategorie Děti a kojenci Medela, Kojení a krmení Medela, Odsávačky na mléko Medela.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Medela Keep Cool™ Breathable Sleep Bustier pro těhotenství a kojení chai

Velikost Těhotenská móda / Béžová / Smíšené vlákno / Pro ženy / Medela
612,- Kč
586,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

MEDELA Odsávačka mléka elektrická Swing Flex a další podobné zlevněné zboží z kategorie děti a kojenci sleva, kojení a krmení sleva, odsávačky na mléko sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Medela a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Medela najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

MEDELA Odsávačka mléka elektrická Swing Flex
Právě si prohlížíte... - 20% sleva

3352,- Kč