Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

LOVI Dvoufázová elektronická odsávačka Expert

LOVI Dvoufázová elektronická odsávačka Expert
LOVI Dvoufázová elektronická odsávačka Expert
LOVI Dvoufázová elektronická odsávačka Expert
LOVI Dvoufázová elektronická odsávačka Expert

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


LOVI Dvoufázová elektronická odsávačka Expert z kategorie děti a kojenci, kojení a krmení, odsávačky na mléko, se slevou kupte přes Chci.cz.

FeedoZískejte tento produkt se slevou z obchodu Feedo a budete spokojení s dodaným LOVI Dvoufázová elektronická odsávačka Expert .

Detailní informace

Dvoufázová elektronická odsávačka mateřského mléka LOVI Expert. Profesionální ochrana laktace. Nejnovější technologie použité při výrobě a konstrukci, použité materiály a dvoufázový rytmus sání dokonale napodobuje proces sání miminka z prsu. Díky silikonové vložce a pokročilé 3D technologii odsávání (současně masíruje, stlačuje a odsává) a společně s dalšími doplňky v sadě vytváří komplexní řešení pro matku i dítě – chrání laktaci a podporuje přirozený způsob krmení. Intuitivní dotykový display usnadňuje používání. Má 9 úrovní nastavení a lze j...i přestavit na odsávačku ruční. V balení je praktický kufřík. Kombinací dvou fází odsávání odsajete více mléka v kratším čase. Díky speciální technologii dokáže během 10 min odsát až 100 ml mléka. Specifikace: Napájení ze sítě i na baterie. Doplňky k uchovávání odsátého mléka – elastický uzávěr a láhev umožňují bezpečné a hygienické uchovávání odsátého mléka a rychlé pohodlné nakrmení dítěte. Taška na odsávačku a její díly je ideálním pomocníkem na praktické uchovávání a bezpečný transport odsávačky. Přečtěte si na blogu: LOVI dvoufázová elektronická odsávačka Tuto odsávačku pro vás otestovala maminka Lenka. Přečtěte si, jak s ní byla spokojená …

Produkt je výrobek značky Lovi ,distribuovaný s EAN kódem 5901691817296.

Procházet zboží z kategorie Děti a kojenci Lovi, Kojení a krmení Lovi, Odsávačky na mléko Lovi.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

LOVI Dvoufázová elektronická odsávačka Expert a další podobné zlevněné zboží z kategorie děti a kojenci sleva, kojení a krmení sleva, odsávačky na mléko sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Lovi a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Lovi najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

LOVI Dvoufázová elektronická odsávačka Expert
Právě si prohlížíte...

3590,- Kč