CHICCO Odsávačka mateřského mléka elektrická Single pink

CHICCO Odsávačka mateřského mléka elektrická Single pink
CHICCO Odsávačka mateřského mléka elektrická Single pink
CHICCO Odsávačka mateřského mléka elektrická Single pink
CHICCO Odsávačka mateřského mléka elektrická Single pink
3 499 3 499 907
3 499,- Kč

Původní cena: 3 499,- Kč


Hodnocení:


CHICCO Odsávačka mateřského mléka elektrická Single pink z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

FeedoZískejte tento produkt se slevou z obchodu Feedo a budete spokojení s dodaným CHICCO Odsávačka mateřského mléka elektrická Single pink .

Detailní informace

Elektronická odsávačka Chicco je speciálně navržena tak, aby odsávala mateřské mléko tak jemně, jak je to jen možné. Lze ji používat se síťovým adaptérem, ale i jako přenosnou odsávačku s alkalickými bateriemi typu AA. Odsávačka mateřského mléka je kompatibilní s řadou lahví Chicco Natural Feeling. Přináší 2 fáze odsávání z prsu: stimulační fáze na stimulaci laktace extrakční fáze už na samotné efektivní odsávání mléka. Mezi fázemi je možné jednoduše přepínat podle potřeby. Odsávačka zobrazuje uplynulý čas i nastavenou úroveň. Umožňuje rytmus o...dsávání přizpůsobit až v 10 úrovních intenzity odsávání. Je přitom tichá, takže ji lze použít kdykoliv a kdekoliv. Její měkká, hebká silikonová vložka jemně přilne k vašim prsům a masíruje prs, čímž napomáhá extrakci mlíčka. Vlastnosti: Ergonomický design odsávačky s nakloněným prsním pohárkem pro pohodlnou a klidnou polohu během odsávání Měkké masážní silikonové membrány pro dokonalou přilnavost. 2 režimy odsávání pro efektivní a přirozené odsávání mléka napodobující fáze sání mlíčka miminkem – rychlý rytmus odsávání stimuluje průtok mléka, po 2 minutách se přepne do pomalejšího extrakčního módu. 10 úrovní odsávání vyhoví fyziologickým potřebám každé maminky. Ovládání odsávačky je velmi jednoduché a intuitivní i díky praktickému, modernímu tmavému displeji. Odsávačka je kompatibilní s kojeneckými lahvemi Chicco Natural Feeling. Adaptér s nakloněným dudlíkem Natural Feeling lahví je součástí balení, takže po odsátí je možné na lahvičku nasadit dudlík a děťátko nakrmit. S pomocí přiloženého uzávěru lze také mléko snadno uchovávat. Praktická základna zabraňuje pádu a rozlití. Nadčasový design s růžovými prvky a tmavým displejem. Balení obsahuje: odsávačku mléka síťový adaptér láhev Natural Feeling s dudlíkem vložky do podprsenky Neobsahuje BPA.

Produkt je výrobek značky Chicco ,distribuovaný s EAN kódem 8058664144068.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

CHICCO Odsávačka mateřského mléka elektrická Single pink a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Chicco a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Chicco najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

CHICCO Odsávačka mateřského mléka elektrická Single pink
Právě si prohlížíte...

3499,- Kč