Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

BABYONO Odsávačka mateřského mléka elektrická Natural nursing - 60% sleva

-60%
BABYONO Odsávačka mateřského mléka elektrická Natural nursing
BABYONO Odsávačka mateřského mléka elektrická Natural nursing
BABYONO Odsávačka mateřského mléka elektrická Natural nursing
BABYONO Odsávačka mateřského mléka elektrická Natural nursing

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


BABYONO Odsávačka mateřského mléka elektrická Natural nursing z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

FeedoZískejte tento produkt se slevou z obchodu Feedo a budete spokojení s dodaným BABYONO Odsávačka mateřského mléka elektrická Natural nursing .

Zlevněné zboží

Odsávačka Natural Nursing poskytuje vysoký komfort a efektivitu při používání. Třífázový program s 10 režimy odsávání: 1. masáž stimulující tok mléka 2. masáž stimulující tok mléka včetně odsávání 3. odsávání mateřského mléka Odsávačka je účinná, protože nastavená sací síla umožňuje rychlé a účinné odsávání mateřského mléka. Její tichý provoz zajišťuje diskrétnost, abyste mohli odsávat mléko kdekoliv chcete. Odsávačka je snadno ovladatelná a jednoduše ji rozbalíte a složíte. Vhodná je i na cestách, díky fungování na dobíjecí baterii. Při dobíje...ní nejprve připojíte odsávačku k nabíječce, až následně do elektrické zásuvky. Úplné nabíjení trvá přibližně 100 minut a po její úplném nabití bude výdrž baterie odsávačky přibližně stejná jako doba nabíjení. Odsávačka má časovač, který se po 45 minutách nepřetržitého fungování automaticky vypne. Všechny prvky odsávačky jsou vyrobeny ze speciálního plastu určeného pro styk s jídlem, neobsahuje Bisfenol A. účinně nastavená sací síla umožňuje rychlé a účinné odsávání mléka třífázový program s 10 režimy odsávání tichý provoz umožňuje nenápadné odsávání mateřského mléka kdekoliv jednoduché ovládání a čištění nabíjecí baterie + nabíječka objem: 180 ml **Rozměry produktu: ** 22 × 10 × 27 cm

Produkt je výrobek značky Babyono ,distribuovaný s EAN kódem 5901435408476.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

BABYONO Odsávačka mateřského mléka elektrická Natural nursing a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Babyono a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Babyono najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

BABYONO Odsávačka mateřského mléka elektrická Natural nursing
Právě si prohlížíte... - 60% sleva

520,- Kč