Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Nůž s odlamovací čepelí 18mm Stanley FatMax 8-10-421

Nůž s odlamovací čepelí 18mm Stanley FatMax 8-10-421
Nůž s odlamovací čepelí 18mm Stanley FatMax 8-10-421
Nůž s odlamovací čepelí 18mm Stanley FatMax 8-10-421
Nůž s odlamovací čepelí 18mm Stanley FatMax 8-10-421

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Nůž s odlamovací čepelí 18mm Stanley FatMax 8-10-421 z kategorie kutilství a řemeslo, nářadí a nástroje, střihací a řezací nástroje, odlamovací nože, se slevou kupte přes Chci.cz.

E1Získejte tento produkt se slevou z obchodu E1 a budete spokojení s dodaným Nůž s odlamovací čepelí 18mm Stanley FatMax 8-10-421 .

Detailní informace

Pořiďte si bytelný kovový nůž s odlamovací čepelí 18 mm FatMax Stanley. Pevný, spolehlivý pracovní nástroj, který snese i práci ve velmi nepříznivých podmínkách. Má po ergonomické stránce skvěle tvarované tělo, tudíž báječně padne do ruky. Je opatřen sponkou na pásek pro praktičtější přenášení. Specifikace odlamovacího nože Stanley FatMax 8-10-421 Nůž s 18mm odlamovací čepelí Stanley FatMax je kvalitní a spolehlivý pracovní nástroj, který můžete používat i v drsnějších podmínkách. Jeho šikovně ergonomicky tvarované tělo, díky němuž sedí při prá...ci dobře v ruce, je totiž kompletně kovové. Jedná se o pevnou hliníkovou konstrukci, kovová je jak rukojeť, tak i vodítko čepele. Odlamovací nůž Stanley FatMax je dlouhý 155 mm a váží 140 g. Čepel přidržuje v požadované poloze během řezání blokovací kolečko. V naší nabídce si kromě různých druhů pracovních nožů a nůžek můžete vybrat i další nářadí či měřicí přístroje. Kromě ručního nářadí nabízíme i nářadí elektrické a AKU, vše od oblíbených značek, jako jsou kupříkladu právě Stanley nebo FESTA, DeWALT, Knipex a další. Certifikáty výrobku Nůž s odlamovací čepelí 18mm Stanley FatMax 8-10-421 splňují příslušné normy ČSN. O společnosti Stanley Americká společnost Stanley byla založena v roce 1843 a postupně vyrostla z malého výrobního podniku v současného giganta, patřícího k americkému koncernu Stanley Black & Decker. Pod značkou Stanley a Stanley FatMax vyrábí ruční a elektrické nářadí a příslušenství a zaujímá přední postavení mezi dodavateli výrobků pro profesionály i domácí kutily. Produkty značky Stanley se mohou pochlubit přísně kontrolovanou kvalitou a z ní plynoucí dlouhou životností. Pořiďte si u nás od společnosti Stanley například AKU nářadí, pracovní nože, měřicí vybavení či třeba brašny a boxy na nářadí. Podívejte se na kompletní sortiment produktů společnosti Stanley na našich stránkách. Kompletní nabídku výrobků Stanley si můžete prohlédnout zde.

Produkt je výrobek značky Stanley ,distribuovaný s EAN kódem 3253568104216.

Procházet zboží z kategorie Kutilství a řemeslo Stanley, Nářadí a nástroje Stanley, Střihací a řezací nástroje Stanley, Odlamovací nože Stanley.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 136 g
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Nůž s odlamovací čepelí 18mm Stanley FatMax 8-10-421 a další podobné zlevněné zboží z kategorie kutilství a řemeslo sleva, nářadí a nástroje sleva, střihací a řezací nástroje sleva, odlamovací nože sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Stanley a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Stanley najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Nůž s odlamovací čepelí 18mm Stanley FatMax 8-10-421
Právě si prohlížíte...

118,- Kč