Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Smashbox Always On Cream Eye Shadow krémové oční stíny odstín Rose 10 ml - 20% sleva

-20%
Smashbox Always On Cream Eye Shadow krémové oční stíny odstín Rose 10 ml

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Smashbox Always On Cream Eye Shadow krémové oční stíny odstín Rose 10 ml z kategorie zdraví a krása, osobní péče, kosmetika, make-up, oční make-up, oční stíny, se slevou kupte přes Chci.cz.

NotinoZískejte tento produkt se slevou z obchodu Notino a budete spokojení s dodaným Smashbox Always On Cream Eye Shadow krémové oční stíny odstín Rose 10 ml .

Zlevněné zboží

Smashbox Always On Cream Eye Shadow, 10 ml, Oční stíny pro ženy, Oční stíny Smashbox Always On Cream Eye Shadow vám umožní vystínovat víčka podle vašich představ a dodají každému líčení nový rozměr. Vlastnosti: dlouhotrvající výdrž neslévá se v záhybech víčka snadno se nanáší snadno se rozmazávvá pigmentace je velmi intenzivní matná textura Složení: barevné pigmenty – vytváří dlouhotrvající sytou barvu stínů Jak používat: Nanášejte stíny na oční víčka štětečkem, pěnovým aplikátorem nebo bříšky prstů.

Produkt je výrobek značky Smashbox ,distribuovaný s EAN kódem 607710097223.

Procházet zboží z kategorie Zdraví a krása Smashbox, Osobní péče Smashbox, Kosmetika Smashbox, Make-up Smashbox, Oční make-up Smashbox, Oční stíny Smashbox.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Velikost: 10 ml
  • Styl: Pro ženy
  • Stav zboží: Nové
  • Systém velikostí: EU


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Smashbox Always On Cream Eye Shadow krémové oční stíny odstín Rose 10 ml a další podobné zlevněné zboží z kategorie zdraví a krása sleva, osobní péče sleva, kosmetika sleva, make-up sleva, oční make-up sleva, oční stíny sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Smashbox a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Smashbox najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Smashbox Always On Cream Eye Shadow krémové oční stíny odstín Rose 10 ml
Právě si prohlížíte... - 20% sleva

404,- Kč