Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Sigma Beauty Warm Neutrals Eyeshadow Palette paleta očních stínů 25.5 g - 12% sleva

-12%
Sigma Beauty Warm Neutrals Eyeshadow Palette paleta očních stínů 25.5 g

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Sigma Beauty Warm Neutrals Eyeshadow Palette paleta očních stínů 25.5 g z kategorie zdraví a krása, osobní péče, kosmetika, make-up, oční make-up, oční stíny, se slevou kupte přes Chci.cz.

NotinoZískejte tento produkt se slevou z obchodu Notino a budete spokojení s dodaným Sigma Beauty Warm Neutrals Eyeshadow Palette paleta očních stínů 25.5 g .

Zlevněné zboží

Sigma Beauty Warm Neutrals Eyeshadow Palette, 25.5 g, Paletky očních stínů pro ženy, Paletka pro líčení očí Sigma Beauty Warm Neutrals Eyeshadow Palette vám otevře možnosti vytváření těch nejúžasnějších variací očního make-upu. Vlastnosti: dlouhotrvající výdrž pigmentace je velmi intenzivní odstíny jsou snadno kombinovatelné pro denní i večerní líčení Složení: zrcátko aplikátor Jak používat: Nanášejte na oční víčka přiloženým aplikátorem nebo konečky prstů.

Produkt je výrobek značky Sigma Beauty ,distribuovaný s EAN kódem 811425032152.

Procházet zboží z kategorie Zdraví a krása Sigma Beauty, Osobní péče Sigma Beauty, Kosmetika Sigma Beauty, Make-up Sigma Beauty, Oční make-up Sigma Beauty, Oční stíny Sigma Beauty.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Velikost: 25.5 g
  • Styl: Pro ženy
  • Stav zboží: Nové
  • Systém velikostí: EU


Podobné zboží značky a kategorie

13 263,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Sigma Beauty Warm Neutrals Eyeshadow Palette paleta očních stínů 25.5 g a další podobné zlevněné zboží z kategorie zdraví a krása sleva, osobní péče sleva, kosmetika sleva, make-up sleva, oční make-up sleva, oční stíny sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Sigma Beauty a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Sigma Beauty najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Sigma Beauty Warm Neutrals Eyeshadow Palette paleta očních stínů 25.5 g
Právě si prohlížíte... - 12% sleva

945,- Kč