Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Physicians Formula Rosé All Day paletka očních stínů odstín Rosé All Play 13.7 g

Physicians Formula Rosé All Day paletka očních stínů odstín Rosé All Play 13.7 g

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Physicians Formula Rosé All Day paletka očních stínů odstín Rosé All Play 13.7 g z kategorie zdraví a krása, osobní péče, kosmetika, make-up, oční make-up, oční stíny, se slevou kupte přes Chci.cz.

NotinoZískejte tento produkt se slevou z obchodu Notino a budete spokojení s dodaným Physicians Formula Rosé All Day paletka očních stínů odstín Rosé All Play 13.7 g .

Detailní informace

Physicians Formula Rosé All Day, 13.7 g, Paletky očních stínů pro ženy, Paletka pro líčení očí Physicians Formula Rosé All Day vám otevře možnosti vytváření těch nejúžasnějších variací očního make-upu. Vlastnosti: vytvoří přirozené líčení očí odstíny jsou snadno kombinovatelné pro denní i večerní líčení třpytivý i matný efekt Složení: veganský produkt Jak používat: Nanášejte stíny na oční víčka štětečkem, pěnovým aplikátorem nebo bříšky prstů.

Produkt je výrobek značky Physicians Formula ,distribuovaný s EAN kódem 44386116047.

Procházet zboží z kategorie Zdraví a krása Physicians Formula, Osobní péče Physicians Formula, Kosmetika Physicians Formula, Make-up Physicians Formula, Oční make-up Physicians Formula, Oční stíny Physicians Formula.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Velikost: 13.7 g
  • Styl: Pro ženy
  • Stav zboží: Nové
  • Systém velikostí: EU


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Physicians Formula Rosé All Day paletka očních stínů odstín Rosé All Play 13.7 g a další podobné zlevněné zboží z kategorie zdraví a krása sleva, osobní péče sleva, kosmetika sleva, make-up sleva, oční make-up sleva, oční stíny sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Physicians Formula a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Physicians Formula najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Physicians Formula Rosé All Day paletka očních stínů odstín Rosé All Play 13.7 g
Právě si prohlížíte...

514,- Kč