Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Delia Cosmetics Ideal Nude Color Master paletka očních stínů odstín 01 18 g

Delia Cosmetics Ideal Nude Color Master paletka očních stínů odstín 01 18 g

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Delia Cosmetics Ideal Nude Color Master paletka očních stínů odstín 01 18 g z kategorie zdraví a krása, osobní péče, kosmetika, make-up, oční make-up, oční stíny, se slevou kupte přes Chci.cz.

NotinoZískejte tento produkt se slevou z obchodu Notino a budete spokojení s dodaným Delia Cosmetics Ideal Nude Color Master paletka očních stínů odstín 01 18 g .

Detailní informace

Delia Cosmetics Ideal Nude Color Master, 18 g, Oční stíny pro ženy, Paletka pro líčení očí Delia Cosmetics Ideal Nude Color Master vám otevře možnosti vytváření těch nejúžasnějších variací očního make-upu. Vlastnosti: pro denní i večerní líčení odstíny jsou snadno kombinovatelné pigmentace je velmi intenzivní třpytivý i matný efekt Složení: aplikátor Jak používat: Nanášejte na oční víčka přiloženým aplikátorem nebo konečky prstů.

Produkt je výrobek značky Delia Cosmetics ,distribuovaný s EAN kódem 5901350481523.

Procházet zboží z kategorie Zdraví a krása Delia Cosmetics, Osobní péče Delia Cosmetics, Kosmetika Delia Cosmetics, Make-up Delia Cosmetics, Oční make-up Delia Cosmetics, Oční stíny Delia Cosmetics.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Velikost: 18 g
  • Styl: Pro ženy
  • Stav zboží: Nové
  • Systém velikostí: EU


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Delia Cosmetics Ideal Nude Color Master paletka očních stínů odstín 01 18 g a další podobné zlevněné zboží z kategorie zdraví a krása sleva, osobní péče sleva, kosmetika sleva, make-up sleva, oční make-up sleva, oční stíny sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Delia Cosmetics a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Delia Cosmetics najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Delia Cosmetics Ideal Nude Color Master paletka očních stínů odstín 01 18 g
Právě si prohlížíte...

329,- Kč