Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Jednorázová rouška 175x95mm balení 50ks

Jednorázová rouška 175x95mm balení 50ks
Jednorázová rouška 175x95mm balení 50ks
Jednorázová rouška 175x95mm balení 50ks
Jednorázová rouška 175x95mm balení 50ks

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Jednorázová rouška 175x95mm balení 50ks z kategorie obchod a průmysl, ochranné pomůcky, ochranné rukavice, se slevou kupte přes Chci.cz.

E1Získejte tento produkt se slevou z obchodu E1 a budete spokojení s dodaným Jednorázová rouška 175x95mm balení 50ks .

Detailní informace

Třívrstvé jednorázové roušky na ústa s mikrobakteriálními filtry z netkané textilie. Vyráběné z měkké antialergické netkané textilie. Díky použitému materiálu je rouška prodyšné a odpuzuje kapaliny. Tvarující pásek na nose. Upevnění na gumičky. Pro zajištění optimální ochrany je důležitá správná manipulace s rouškou – tedy její nasazování a sundávání. Správný postup pro manipulaci s rouškou je následující: Před nasazením roušky si důkladně umyjte ruce, případně použijte dezinfekci na bázi alkoholu. Rouškou zakryjte nos a ústa, gumičky přetáhnět...e přes uši. Vytvarujte pásek v horní části tak, aby rouška co nejlépe přilnula. Po nasazení se roušky už nedotýkejte, aby se nesnížila její účinnost. Pokud rouška zvlhne, použijte jinou. Při snímání roušky se dotýkejte pouze gumiček či její boční části. Před každým otevřením sáčkus rouškami je nutná důkladná hygiena rukou. Rouška je určena k jednorázovému použití, nepoužívejte opakovaně. Nejedná se o chirurgickou roušku.

Produkt je výrobek značky Různí Výrobci ,distribuovaný s EAN kódem 6973527170027.

Procházet zboží z kategorie Obchod a průmysl Různí Výrobci, Ochranné pomůcky Různí Výrobci, Ochranné rukavice Různí Výrobci.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 210 g
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Jednorázová rouška 175x95mm balení 50ks a další podobné zlevněné zboží z kategorie obchod a průmysl sleva, ochranné pomůcky sleva, ochranné rukavice sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Různí Výrobci a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Různí Výrobci najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Jednorázová rouška 175x95mm balení 50ks
Právě si prohlížíte...

198,- Kč