Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Germicidní zářič pro dezinfekci vzduchu UVETTA UV-C IN48AW 48W šedobílá

Germicidní zářič pro dezinfekci vzduchu UVETTA UV-C IN48AW 48W šedobílá
Germicidní zářič pro dezinfekci vzduchu UVETTA UV-C IN48AW 48W šedobílá
Germicidní zářič pro dezinfekci vzduchu UVETTA UV-C IN48AW 48W šedobílá
Germicidní zářič pro dezinfekci vzduchu UVETTA UV-C IN48AW 48W šedobílá

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Germicidní zářič pro dezinfekci vzduchu UVETTA UV-C IN48AW 48W šedobílá z kategorie obchod a průmysl, ochranné pomůcky, ochranné rukavice, se slevou kupte přes Chci.cz.

E1Získejte tento produkt se slevou z obchodu E1 a budete spokojení s dodaným Germicidní zářič pro dezinfekci vzduchu UVETTA UV-C IN48AW 48W šedobílá .

Detailní informace

Nepřímo zářící germicidní zářič UVETTA slouží k dezinfekci virů vč. COVID-19, dalších koronavirů a virů chřipky ve vzduchu. Na rozdíl od obdobných přístrojů jej můžete použít i v přítomnosti lidí, zvířat i rostlin. Jde o zařízení sloužící k dezinfekci použitím ultrafialového záření (speciální části UV záření, a to záření o vlnové délce 253,7 nm). Dezinfekce nastává v okamžiku působení tohoto záření na mikroorganismy, které v důsledku narušení buněčných struktur rychle hynou. Používá se všude tam, kde je potřeba zajistit a garantovat kontinuální... dezinfekci vzduchu nebo se chránit proti virové nákaze. Jeden ventilátor nasává kontaminovaný vzduch do komory s UV lampami a druhý, již čistý vzduch vypouští zpět do prostoru. Germicidní zářiče řady UVETTA jsou testované a ověřené akreditovanou zkušební laboratoří na EMC a LVD testy. Jejich použití a účinnost jsou ověřené dlouhodobými zkušenostmi přímo z praxe. Při jejich správném použití nemůže dojít k nežádoucím expozicím UVC záření. Doporučená použití Kanceláře, čekárny, chodby, ordinace lékařů, vstupní haly, kadeřnictví, obchody, sklady, kulturní sály, operační sály, vyšetřovny, byty.  Germicidní záření UVC záření o vlnové délce 253,7 nm je neviditelné. Právě toto záření v spektru UV-C způsobuje uhynutí mikroorganizmů a to tak, že dojde k narušení jejich DNA a následně k jejich destrukci. Modré světlo, které produkují germicidní zářiče je pouze vedlejším produktem. Táto část spektra není nebezpečná. Germicidní záření neprochází matnými nebo neprůhlednými materiály a ani obyčejným sklem. Tímto tvoří pro germicidní záření spolehlivou překážku. Prochází pouze čirým křemenným sklem . Specifikace UVETTA® IN48AW: Vysoká účinnost  Tichý provoz 20 dB Trubice – 2 x 24W Účinnost cca. 60m3 vzduchu za hodinu ( to je místnost 4 x 5 m při výšce stropu 2,7 m ) Mobilní provedení na stojanu - viz verze SET, také možnost umístění na stěnu nebo na strop .  Ovládání manuální nebo pomocí aplikace v mobilním telefonu ( programovací režim ) Počítá provozní hodiny záření a signalizuje opotřebení germicidní lampy Dlouhá účinnost trubic – 9 000 hodin, po této době je lampa stále účinná , ale nutno počítat s delší dobou dezinfekce . Při použití 10 hodin denně je cyklus výměny 2,5 roku Dodáváno bez stojanu (možno dokoupit) Technické parametry Typ: IN 48 A Napájení: 230V / 50Hz Krytí: IP20 Pracovní prostředí podla ČSN 33 2000-5-51 (IEC 60364-5-51): AB5 – vnitřní prostředí s teplotou 5 - 40 ºC – absolutní vlhkost 1 - 25 g / m3 – relativní vlhkost 5 - 85% Průtok vzduchu: 57 m3 / hod Hlučnost:

Produkt je výrobek značky Uvetta.

Procházet zboží z kategorie Obchod a průmysl Uvetta, Ochranné pomůcky Uvetta, Ochranné rukavice Uvetta.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 4500 g
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Germicidní zářič pro dezinfekci vzduchu UVETTA UV-C IN48AW 48W šedobílá a další podobné zlevněné zboží z kategorie obchod a průmysl sleva, ochranné pomůcky sleva, ochranné rukavice sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Uvetta a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Uvetta najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Germicidní zářič pro dezinfekci vzduchu UVETTA UV-C IN48AW 48W šedobílá
Právě si prohlížíte...

12913,- Kč