Xeramic Lithiová vazelína EP-2 500gr

Xeramic Lithiová vazelína EP-2 500gr
449 449 1753
449,- Kč

Původní cena: 449,- Kč


Hodnocení:


Xeramic Lithiová vazelína EP-2 500gr z kategorie auto-moto, díly a příslušenství vozidel, Údržba a výzdoba motorových vozidel, autokosmetika, ochranné přípravky, leštidla a vosky na auta, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným Xeramic Lithiová vazelína EP-2 500gr .

Detailní informace

Vazelína Xeramic Lithiová vazelína EP-2 500gr:
Xeramic Lithiová vazelína EP-2 500 gUniverzální mazivo s vysokou účinností. Je určeno i pro mazání součástí, které jsou vystaveny vysokému tlaku. Toto mazivo je stabilní i za vysokého tlaku. Díky přísadám nabízí toto mazivo i vysokou úroveň ochrany proti korozi a má vynikající antioxidační vlastnosti. Toto mazivo bylo vyvinuto speciálně pro mazání motorových vozidel a průmyslových dílů. Lze jej také použít při extrémně vysokých teplotách a velkém zatížení. Mazivo PM Xeramic® Lithium EP-2 ...je odotěsné a nabízí vynikající mechanickou odolnost. Teplotní rozsah: - 300 C až + 1500 C.

Produkt je výrobek značky Xeramic ,distribuovaný s EAN kódem 8713502002794.

Procházet zboží z kategorie Auto-moto Xeramic, Díly a příslušenství vozidel Xeramic, Údržba a výzdoba motorových vozidel Xeramic, Autokosmetika Xeramic, Ochranné přípravky, leštidla a vosky na auta Xeramic.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Xeramic Lithiová vazelína EP-2 500gr a další podobné zlevněné zboží z kategorie auto-moto sleva, díly a příslušenství vozidel sleva, Údržba a výzdoba motorových vozidel sleva, autokosmetika sleva, ochranné přípravky, leštidla a vosky na auta sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Xeramic a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Xeramic najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Xeramic Lithiová vazelína EP-2 500gr
Právě si prohlížíte...

449,- Kč