Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Ruffwear Postroj Hi & Light modrý S

Ruffwear Postroj Hi & Light modrý S

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Ruffwear Postroj Hi & Light modrý S z kategorie chovatelství, potřeby pro domácí zvířata, obojky a postroje pro domácí zvířata, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Pytel granulí a budete spokojení s dodaným Ruffwear Postroj Hi & Light modrý S .

Detailní informace

Postroj pro psy Ruffwear Hi & Light™ je lehký, nízko profilovaný postroj pro vaše společná dobrodružství. Tento minimalistický postroj má čtyři body nastavení pro elegantní a pohodlné přizpůsobení od velikosti L/XL až po XXXS. Je vybaven hliníkovým upevňovacím kroužkem vodítka na zadní straně postroje, ochrannou vrstvou odolnou vůči nečistotám, reflexním lemem pro zvýšenou viditelnost při slabém osvětlení a lehkou smyčkou pro připevnění zařízení The Beacon™. Je vhodný i pro ty nejmenší psí společníky a tak je Hi & Light postoj pro psy skvělá vo...lba pro každého pejska, který se těší na vaše výlety v přírodě.

Produkt je výrobek značky Ruffwear ,distribuovaný s EAN kódem 748960194055.

Procházet zboží z kategorie Chovatelství Ruffwear, Potřeby pro domácí zvířata Ruffwear, Obojky a postroje pro domácí zvířata Ruffwear.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 0.086 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Ruffwear Postroj Hi & Light modrý S a další podobné zlevněné zboží z kategorie chovatelství sleva, potřeby pro domácí zvířata sleva, obojky a postroje pro domácí zvířata sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Ruffwear a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Ruffwear najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Ruffwear Postroj Hi & Light modrý S
Právě si prohlížíte...

1399,- Kč