Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

DogTrace Elektronický výcvikový obojek d´control professional 1000 mini

DogTrace Elektronický výcvikový obojek d´control professional 1000 mini

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


DogTrace Elektronický výcvikový obojek d´control professional 1000 mini z kategorie chovatelství, potřeby pro domácí zvířata, obojky a postroje pro domácí zvířata, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Pytel granulí a budete spokojení s dodaným DogTrace Elektronický výcvikový obojek d´control professional 1000 mini .

Detailní informace

Elektronický výcvikový obojek d-control professional 1000 mini, s dosahem 1000 m, je vzhledem k velikosti přijímače a intenzitě stimulačních impulsů ideální pro střední a menší plemena psů. Díky své variabilnosti, vysoké odolnosti a vodotěsnosti přijímače i vysílače je určen především pro profesionální sportovní a služební výcvik psů. Zalíbení v něm však najdou i běžní uživatelé, jak pro základní výcvik psa, tak na každoděnní vycházky do náročnějšího terénu. Kontaktních body jsou na výběr pro psy s krátkou i dlouhou hustou srstí. Vysílač dispon...uje následujícími funkcemi, které lze na tlačítka libovolně nastavit: 2 režimy akustického signálu – krátký/dlouhý, 40 úrovní stimulačního impulsu – krátký/dlouhý, 8 režimů světla, 4 režimy vibrace, Výcvikový obojek d-control professional 1000 mini je dostupný v černé a oranžové barvě.

Produkt je výrobek značky Dogtrace ,distribuovaný s EAN kódem 8595221009236.

Procházet zboží z kategorie Chovatelství Dogtrace, Potřeby pro domácí zvířata Dogtrace, Obojky a postroje pro domácí zvířata Dogtrace.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 0.78 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

1 159,- Kč
Detail

Dogtrace - zánovní

Velikost univerzální / Dogtrace
1 361,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

DogTrace Elektronický výcvikový obojek d´control professional 1000 mini a další podobné zlevněné zboží z kategorie chovatelství sleva, potřeby pro domácí zvířata sleva, obojky a postroje pro domácí zvířata sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Dogtrace a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Dogtrace najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

DogTrace Elektronický výcvikový obojek d´control professional 1000 mini
Právě si prohlížíte...

5499,- Kč