Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Fujifilm XF16mm F2,8R WR

Fujifilm XF16mm F2,8R WR

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Fujifilm XF16mm F2,8R WR z kategorie foto, video a optika, fotoaparáty, kamery a optika – příslušenství, objektivy pro fotoaparáty a videokamery, objektivy fotoaparátů, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Fujifilm XF16mm F2,8R WR .

Detailní informace

Objektiv "FUJINON XF16mmF2.8 R WR" se vyznačuje ohniskovou vzdáleností ekvivalentní 24 mm (ve formátu 35 mm) a má maximální clonu F2.8. Pomáhá dosahovat nejlepších výsledků z jedinečných senzorů Fujifilm X-Trans ™ CMOS. Malý a lehký objektiv nabízí díky optickému provedení velmi vysoké rozlišení. Objektiv XF16mmF2.8 R WR využívá systém vnitřního zaostřo...vání poháněný krokovým motorem pro rychlejší a tišší automatické zaostřování. Kovové díly jsou ve velké míře použity v exteriéru a poskytují prvotřídní, ale robustní pocit, zatímco clonové a zaostřovací kroužky byly navrženy tak, aby byly pohodlné a snadno použitelné. Objektiv je také odolný vůči povětrnostním vlivům a prachu. Pracuje při teplotách až do -10 ° C, takže je ideální pro fotografování v nepříznivých podmínkách.XF16mmF2.8 R WR rozšíří řadu kompaktních, lehkých a stylových objektivů, které v současnosti zahrnují FUJINON XF23mmF2 R WR, XF35mmF2 R WR a XF50mmF2 R WR, což ještě více rozšíří přitažlivost zrcadlových digitálních fotoaparátů FUJIFILM.Objektiv je vybaven 10 prvky objektivu v 8 skupinách včetně dvou asférických prvků. Optimální uspořádání asférických čoček potlačuje sférické aberace a zakřivení pole při zachování vysokého výkonu od středu obrazovky po každý roh.Objektiv váží pouhých 155 g a má délku 45,4 mm. Je to nejširší objektiv ze série kompaktních základních objektivů. Clona a zaostřovací kroužky jsou vybaveny přesnými zarážkami kliknutí a hladkým tlumením pro vylepšený provoz. Kovový exteriér používá stejný designový styl jako XF23mmF2 R WR, XF35mmF2 R WR a XF50mmF2 WR pro robustní a prémiový pocit.Objektiv je v devíti bodech okolo tubusu utěsněn a odolný vůči povětrnostním vlivům a prachu. Je navržen pro provoz při teplotách od -10 ° C. Při použití s ​​FUJIFILM X-Pro2 nebo X-T1 / T2 / T3 odolnými proti povětrnostním vlivům a s těly X-H1 znamená, že uživatelé mohou bezpečně fotografovat v mírném dešti nebo prašném prostředí bez obav. Bajonet: Fuji X Barva podle výrobce: Stříbrná Barva: Šedá Kompatibilní s: Fujifilm X Země původu: Čína Pro čip: APS-C Maximální ohnisková vzdálenost: 16 mm Minimální ohnisková vzdálenost: 16 mm Optická stabilizace objektivu: Ne Typ: Bezzrcadlovka Clona: f/2.8 Průměr (mm): 49.0 Délka (mm): 45.4 Typ objektivu: Pevné ohnisko Hmotnost (g): 155.0 Vhodné pro: Fujifilm X

Produkt je výrobek značky Fujifilm ,distribuovaný s EAN kódem 4547410397314.

Procházet zboží z kategorie Foto, video a optika Fujifilm, Fotoaparáty, kamery a optika – příslušenství Fujifilm, Objektivy pro fotoaparáty a videokamery Fujifilm, Objektivy fotoaparátů Fujifilm.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Grey
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Fujifilm XF16mm F2,8R WR a další podobné zlevněné zboží z kategorie foto, video a optika sleva, fotoaparáty, kamery a optika – příslušenství sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Fujifilm a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Fujifilm najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Fujifilm XF16mm F2,8R WR
Právě si prohlížíte...

9290,- Kč