Kärcher Desinfekční prostředek RM 735, 5l

Kärcher Desinfekční prostředek RM 735, 5l
2 610 2 490 622
2 610,- Kč

Původní cena: 2 490,- Kč


Hodnocení:


Kärcher Desinfekční prostředek RM 735, 5l z kategorie obchod a průmysl, se slevou kupte přes Chci.cz.

KarcherZískejte tento produkt se slevou z obchodu Karcher a budete spokojení s dodaným Kärcher Desinfekční prostředek RM 735, 5l .

Detailní informace

Ideální pro použití ve veřejných institucích, v hotelnictví a gastronomii, ve zdravotnictví a na mnoha dalších místech, náš tekutý dezinfekční prostředek RM 735 - testovaný v souladu s EN 14476 - je působivý díky své vysoké účinnosti v boji proti obzvláště široké škále patogenů, včetně nového koronaviru, SARS-CoV-2. Přes své významné baktericidní, kvasinkicidní a omezené virucidní vlastnosti je obzvláště šetrný k materiálům a může být dokonce použit na akrylové sklo (Plexiglas®), linoleum, PVC a eloxovaný hliník. Lze jej použít jako běžný sprej... na utírání povrchů a také na větší plochy pomocí čisticího postřikovače, pračky, vysokotlakého čističe nebo PS 4/7 Bp Mister. Dezinfekční prostředek RM 735 je pH neutrální, neobsahuje žádné aldehydy, fenoly, alkohol ani chlór a nezanechává trvalý zápach.

Produkt je výrobek značky Kärcher ,distribuovaný s EAN kódem 4039784550698.

Procházet zboží z kategorie Obchod a průmysl Kärcher.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Kärcher Desinfekční prostředek RM 735, 5l a další podobné zlevněné zboží z kategorie obchod a průmysl sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Kärcher a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Kärcher najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Kärcher Desinfekční prostředek RM 735, 5l
Právě si prohlížíte...

2610,- Kč