Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Nuno Figueiredo It's Time For Music 4 Noty

Nuno Figueiredo It's Time For Music 4 Noty

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Nuno Figueiredo It's Time For Music 4 Noty z kategorie média, noty, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Nuno Figueiredo It's Time For Music 4 Noty .

Detailní informace

Cílem prvního vydání, které sestává z pěti knih, je poskytnout původní hudbu pro dětské a mládežnické soubory různých nástrojových kombinací. Každá kniha je rozdělena do dvou částí. V první části se nacházejí kompletní partitury tří původních skladeb, v druhé části jsou přiloženy samostatné partitury, odpovídající jednotlivým partům / hlasům. Všechny díla v této edici se skládají z pěti partů / hlasů (A-B-C-D-E). Každý part / hlas, kromě partu C - klavír, je převeden do tří tónin (C, Bb, Eb) a mohou ho hrát různé hudební nástroje.Kniha je v Ang...lickém a Slovenském jazyce. Úroveň obtížnosti: Začátečník Počet stran: 48 Země interpreta: Portugalsko Dekáda interpreta: 2010 - 2019 Dekáda interpreta: 2020 - 2029 Země původu: Slovensko Varianta: It's Time For Music 4 Žánr: Classical Jazyk: Angličtina Balení obsahuje: Noty Interpret / Téma: Nuno Figueiredo Vhodné pro: Fléty Vhodné pro: Saxofony Vhodné pro: Trumpets Vhodné pro: Klavír Vhodné pro: Housle Typ: Noty

Produkt je výrobek značky Nuno Figueiredo ,distribuovaný s EAN kódem 9790901001336.

Procházet zboží z kategorie Média Nuno Figueiredo, Noty Nuno Figueiredo.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Nuno Figueiredo It's Time For Music 4 Noty a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, noty sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Nuno Figueiredo a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Nuno Figueiredo najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Nuno Figueiredo It's Time For Music 4 Noty
Právě si prohlížíte...

330,- Kč