Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

UMAX VisionBook 13Wr Flex UMM220V30

UMAX VisionBook 13Wr Flex UMM220V30

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


UMAX VisionBook 13Wr Flex UMM220V30 z kategorie elektronika, počítače, notebooky, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným UMAX VisionBook 13Wr Flex UMM220V30 .

Detailní informace

Konvertibilní notebook Umax VisionBook 13Wr Flex s dotykovým 13,3" displejem nabízí moderní kovový design, velmi dobrý výkon díky procesoru Intel, skvělou konektivitu a dokonale se přizpůsobí vašemu životnímu stylu a potřebám. Toto všestranné zařízení využijete pro práci i zábavu. Notebook překvapí nízkým profilem, nízkou hmotností a díky hlin&iacu...te;kovým materiálům je dostatečně odolný pro každodenní používání doma i na cestách.
VisionBook 13Wr Flex nabízí 13,3" vícedotykový IPS displej s vysokým rozlišením Full HD, který je zárukou skvělého obrazu s širokými pozorovacími úhly díky použité technologie IPS. Ultratenký design je dotvořen mimořádně tenkými rámečky kolem kvalitního displeje. Notebook je plně optimalizován pro kreativní práci v kombinaci s moderním operačním systémem Windows 10.
S multirežimním notebookem VisionBook 13Wr Flex budete vždy maximálně produktivní. Využijete jej na cestách díky tenkému a lehkému provedení a dlouhé výdrži na baterii. I na cestách jej využijete nejen jako klasický notebook, ale po otočení displeje také  jako tablet. Oceníte i skvěle navrženou velkou podsvícenou klávesnici s US/CZ/SK layoutem. 
Na spodní straně zařízení je přídavný M.2 SATA SSD slot (2242/2280), do kterého lze instalovat rychlé SSD přídavné úložiště pro zvětšení kapacity zařízení.  Země původu: Čína Velikost displeje: 13.3" Operační systém: Windows 10 Pro Procesor: Intel Celeron N4020 Frekvence procesoru: 1.1 GHz Počet jader procesoru: 2 Barva: Šedá Typ interního úložiště: eMMC Kapacita: 128 GB WiFi: WiFi 4 Rozlišení: Full HD Velikost operační paměti: 4 GB Hmotnost (g): 1250.0 Šířka (mm): 305.0 Výška (mm): 15.0 Délka (mm): 210.0 Bluetooth: Ano Kapacita baterie: 5000 mAh Výdrž baterie: 8 h Balení obsahuje: Nabíječka Dotykový displej: Ano Série: VisionBook Napájení: Baterie Slot pro paměťovou kartu: Ano Rozhraní: Wi-Fi Rozhraní: Bluetooth Rozhraní: USB-C Adaptér součástí: Ano Typ procesoru: Intel Celeron Grafická karta: Integrated Intel UHD Typ: Pracovní notebook Typ: Notebook pro běžné použití Core boost frekvence: 2.4 GHz : Intel Celeron N4020 : LPDDR4 2400MHz Typ displeje: Matní Typ displeje: LCD Typ panelu: IPS

Produkt je výrobek značky Umax ,distribuovaný s EAN kódem 8595142719450.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Umax, Počítače Umax, Notebooky Umax.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Grey
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

UMAX VisionBook 13Wr Flex UMM220V30 a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, počítače sleva, notebooky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Umax a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Umax najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

UMAX VisionBook 13Wr Flex UMM220V30
Právě si prohlížíte...

7990,- Kč