Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Microsoft Surface Laptop Go - i5/4GB/64GB, Platinum

Microsoft Surface Laptop Go - i5/4GB/64GB, Platinum
Microsoft Surface Laptop Go - i5/4GB/64GB, Platinum
Microsoft Surface Laptop Go - i5/4GB/64GB, Platinum
Microsoft Surface Laptop Go - i5/4GB/64GB, Platinum

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Microsoft Surface Laptop Go - i5/4GB/64GB, Platinum z kategorie elektronika, počítače, notebooky, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Microsoft Surface Laptop Go - i5/4GB/64GB, Platinum .

Detailní informace

Microsoft Surface Laptop Go Přístroj skrývající se pod označením Microsoft Surface Laptop Go je elegantní a výkonný notebook kompaktních rozměrů s dlouhou výdrží baterie. Skvělá konstrukce Základem konstrukce zařízení jsou především kompaktní rozměry a nízká váha. Díky tomu je ideálním společníkem na časté přenášení nebo na cestování. I tak ale dokáže krásně zobrazit veškerý obsah na 12,4" dotykovém displeji s rozlišením 1536 x 1024 px. Vynikající výkon Pod kapotou přístroje najdete procesor Intel Core i5-1035G1 s Intel UHD grafikou, který se p...ostará o plynulý běh všech nainstalovaných programů. K uložení dat je připraveno 64 GB. Potěší také přední kamera s rozlišením 720p HD a reproduktory opatřené technologií Dolby Audio. Moderní funkce Z hlediska softwaru se můžete těšit na moderní operační systém Windows 10, který je jako dělaný pro dotykové ovládání. Baterie, která se pyšní výdrží 13 hodin, vám umožní streamování, nakupování a sledování seriálů téměř celý den. Bezpečí je zaručeno pomocí přihlášení Windows Hello. Práci s počítačem, psaní textů, ale třeba i jen chatování navíc usnadní české rozložení klávesnice.

Produkt je výrobek značky Microsoft ,distribuovaný s EAN kódem 8595149010611.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Microsoft, Počítače Microsoft, Notebooky Microsoft.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Microsoft Surface Laptop Go - i5/4GB/64GB, Platinum a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, počítače sleva, notebooky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Microsoft a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Microsoft najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Microsoft Surface Laptop Go - i5/4GB/64GB, Platinum
Právě si prohlížíte...

10990,- Kč